Skokanovi ZLYHAL padák! Kamarát všetko zachytil na VIDEO
30 | 01 | 2024 I Ivan Mihale

Mal to byť iba jeden z mnohých riskantných zoskokov. Mladý odvážlivec však neprežil skok z 29-poschodovej budovy.

33-ročný britský base jumper Nathy Odinson sa v sobotu (27. januára) bez povolenia dostal na strechu 29-poschodovej budovy v thajskom prímorskom letovisku Pattaya, informuje portál dnes24.

Všetko natočil na video

Spoločnosť mu robil jeho kamarát, ktorý mal za úlohu natočiť Odinsonov skok padákom z výškovej budovy. Base jumper videá svojich riskantných zoskokov pravidelne zdieľal na sociálnych sieťach.

Na osudnom videu vidno, ako odvážlivec stojí na okraji strechy budovy.

„Tri, dva, jedna…Uvidíme sa,“ povie Nathy priateľovi a vrhne sa zo strechy do tmavej noci.

Zlyhal mu padák

Bohužiaľ, skok dopadol tragicky. Padák zlyhal a base jumper sa zrútil k zemi. Ako informoval Daily Mail, Odinson počas neriadeného pádu vrazil do stromu a zrútil sa priamo na chodník.

Záchranári už mohli iba konštatovať jeho smrť. „Počul som zvuk lámajúceho sa stromu a myslel som si, že spadol konár, ktorý dopadol na zem. Kričala tam žena, tak som prišiel a uvedomil som si, že na zemi leží človek. Bol mŕtvy,“ povedal ochrankár Kanet Chansong.

Policajné vyšetrovanie

Počas kontroly kamerových záznamov zamestnanci z bytovky uvideli, ako Odinson spolu s priateľom zaparkovali pred budovou, počkali, kým vo vestibule nikto nebude a vkradli sa do budovy. Obom sa podarilo dostať až na strechu.

Tragédiu vyšetruje polícia, podľa ktorej môže za smrť base jumpera zlyhanie padáka.

Z TOHTO VIDEA ODPADNETE! UŽ AJ FRANCÚZI TO MYSLIA SAKRAMENTSKY VÁŽNE. Blokáda Paríža je na spadnutie
Výzvy na revolúciu sú opäť vo Francúzsku témou dňa. Farmári sľúbili, že budú pokračovať vo svojich traktorových protestoch proti globalistickej zelenej agende plánovanou blokádou Paríža po odmietnutí „ústupkov“ od vlád, informuje Breitbart. Po... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik