Matúš Šutaj Eštok to Remišovej znova natrel. Mala by voliť slová s rozumom (VIDEO)
30 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Ivan Korčok a jeho únia slabozrakých a nevidiacich ukazuje na Petra Pellegriniho a nazýva ho „podržtaškou“. Korčok, ako majster v disciplíne lezenia do nie príliš voňavej časti tela nepresvedčivo používa defraudovaný výraz, pričom zabúda, čoho bol počas svojej kariéry schopný sám, len preto, že sa snažil uspieť vo svete diplomacie.

Práve Korčok je dôkazom, že človek môže žiť aj bez chrbtice, spávať pokojne a ešte sa tým aj verejne chváliť. Tento majster sveta v lezení do zadku sa však prezentuje ako pán suverénny, snažiaci sa vytvoriť z postu prezidenta najust podnik.

Počas politickej diskusie v relácii Na telo si v dueli s výkvetom Národnej rady Slovenskej republiky Veronikou Remišovou nekládol obrúsok pred ústa a ohradil sa voči osočovaniu Pellegriniho. Zosmiešnil jej tvrdenie o tom, kto je skutočnou politickou „podržtaškou“ až natoľko, že hoci sa Remišová snažila tváriť bohorovne chladnokrvne, kútiky pier naznačovali, že by sa najradšej rozrumázgala. 

Každý si má právo vybrať svoju „podržtašku,“ aby bolo jasné...

„Voľba prezidenta je o tom, koho si ľudia za prezidenta vyberú,“ upozornil Remišovú v relácii Na telo na právo demokratickej voľby Šutaj Eštok. Či už je to Pellegrini, o ktorom melie Korčok stále dokola svoju pesničku, alebo Korčoka samotného, ktorý vie o podržtaškovaní v službách diplomacie a hlavne v službách svojich toľko, že by mohol Pellegriniho učiť.

„Korčok najprv robil podržtašku „nedemokratickému“ a neprozápadnému Vladimírovi Mečiarovi, potom už prozápadnému Dzurindovi. Potom robil podržtašku sociálnemu Ficovi a nosil mu tašky ešte aj do Nemecka na stretnutie s Merkelovou. A potom robil podržtašku antisociálnemu Matovičovi...“ ozrejmil stav vecí Remišovej, iba primrznuto klipkajúcej očami, plnými straty akejkoľvek sebaistoty.

„Ak tu robil niekto hovorí o podržtaške, niet na Slovensku väčšej podržtašky ako je Ivan Korčok, ktorý sa ešte za vlády Smeru stal veľvyslancom v Spojených štátoch amerických,“ usmernil Remišovú minister vnútra. „Buď si ľudia zvolia autonómneho prezidenta, ktorý si bude v prvom rade vážiť a obhajovať záujmy Slovenskej republiky, alebo budú mať prezidenta, ktorý bude stáť vždy v pozore americká hymna,“ zaklincoval Šutaj Eštok Remišovú do kresla tak, že pôsobila dojmom akoby už z neho nebola schopná nikdy vyjsť.

Na samotnom moderátorovi relácie Michalovi Kovačičovi bolo vidieť, že má z Remišovej zmiešané pocity. Evidentne nevedel, či sa jej má smiať, alebo ju ľutovať... Ako vždy.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik