Marián Kotleba potrebné podpisy na kandidatúru zozbieral za dva týždne (VIDEO)
30 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

V utorok o 15:30 Marián Kotleba (ĽSNS) v Národnej rade SR odovzdal petičné hárky s podpismi, ktoré ho oprávňujú uchádzať sa o post prezidenta SR. Kotleba je tak zatiaľ ôsmym regulérnym kandidátom na tento post, ktorému budeme môcť 26. marca odovzdať svoj hlas. O tomto kroku informoval samotný Kotleba ešte v pondelok podvečer.

„Je to až neuveriteľné a mnohí ani z môjho okolia neverili, že sa to podarí, ale dokázali sme to, podpisy sme nazbierali a tak, ako zákon káže, budú v utorok v Kancelárii NR SR odovzdané,“ avizoval Kotleba, ktorý chce v prezidentských voľbách národu povedať veci, aké si nikto iný nedovolí. 

Kotleba v Kancelárii NR SR odovzdal viac, než 20-tisíc podpisov.

J. Kubiš podal do NRSR petíciu potrebnú na prezidentskú kandidatúru
Diplomat a exminister zahraničných vecí Ján Kubiš odovzdal v utorok do Národnej rady (NR) SR podpisy potrebné na prezidentskú kandidatúru. Od občanov ich vyzbieral vyše 22.000. Kubiš sa považuje za človeka, ktorý by svojimi skúsenosťami mohol... Čítať ďalej
30 | 01 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Kotleba svoju prezidentskú kandidatúru oznámil oficiálne 14. januára s tým, že do toho dňa žiaden národne orientovaný kandidát na post prezidenta svoju kandidatúru nepodal. Volič preto podľa neho nemal koho voliť a preto sa rozhodol pre zber podpisov pod vlastnú kandidatúru.

„Preto som sa rozhodol, že aj keď dva týždne je na vyzbieranie podpisov málo, poskytnem takúto možnosť všetkým, ktorí chcú, aby bol na čele Slovenskej republiky konečne človek, ktorý s globalistami nebude hrať ich špinavú hru,“ povedal Kotleba ešte 14. januára

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!