Hlas ľudu: Mončičák Miško s IQ húpacieho koníka
30 | 01 | 2024 I Mária Škultétyová

Berte to ako názor, nie ako urážku toho panáčika. Skôr by sa mohol nahnevať jeho koník. Aj ten už vie, že keď si naň chlapča sadne a začne spievať hijo heta, musí sa rozhúpať, aby mu urobil radosť. Veď nato je tam. Koník  to vie, koník si to pamätá. Len škoda, že ho rozmaznané chlapča odloží  do kúta a ide si  dokazovať, že je niekto. Mončičák  sa ide hrať na dospeláka. To preto si neholí strnisko. Ibaže nevie, že zarastená brada z neho ani chlapa, ani politika nespraví. Že schopnosť byť politikom nie je ukrytá v brade či fúzoch a že holobriadok zostane holobriadkom, aj keď bude mať bradu po kolená.

Pri Miškovej  hre na dospeláka si musíte dávať pozor, aby vám necvrklo. Lebo keď sa robí dôležitým a začne rečniť tým kozím  mekotaním, to je fakt že na poriadny smiech. A keď mekoce o svojich úspechoch, že ľud nechce túto vládu a že Korčok bude ten správny prezident, to už nie je len na smiech, to už je na zamyslenie, či ide o zdravý rozum, alebo IQ hlupáčika. Ale komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí, ako hovoria naši bratia. Starý Šimečka a všetci, čo vsadili na Miška, nevedia, že z ho*na bič neušúľajú, ani z Mončičáka politika nespravia.

Za zamyslenie stojí   Miškov mekot, že ľud nechce túto vládu. Zabudol, čo predtým mekotal. Že vláde bude hádzať polená pod nohy. „Ale bez vás, bez ľudí na námestiach to nezvládneme, príďte nás podporiť,“ vybľakuje naparené chlapča.

Lenže ľudia si pamätajú a Mončičákovi posielajú odkazy, ktoré ho nepotešia

-A ja som si doteraz naivne myslela, že ľud túto vládu chcel, keďže si ju pred tromi mesiacmi zvolil. To, že sa to inému (menšinovému) ľudu nepáči, je v poriadku. Demokracia je vláda väčšiny, to sa Mončičák už mohol naučiť. Nikdy sa všetci nezhodnú, preto platí právo väčšiny. To učia deti na ZŠ, inak by hlasovanie nemalo zmysel a mali by sme tu totalitu, a o to zrejme ide.

-Mňa by zaujímalo, aký je ďalší krok. Pokiaľ sa nezmení pomer síl v parlamente, neodstúpia sami, môže byť aj šesťdesiaty protest. Ak si to nebudú všímať, na štyri roky je vymaľované. Už sa raz zľakli, ale túto chybu už neurobia.

Hlas ľudu: Vasilisu Premúdru Remišovú sme si vychutnali
Trúfla si Vasilisa! Trúfla si, chudera, už na také kapacity, ako sú Fico či Blaha. Pri tom druhom bola síce zaskočená, lebo prišiel ako náhradník, ale keď sa nebála ísť do duelu s nimi, je to hrdinka, bojovníčka. Šutaj Eštóka ešte v súboji... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!