V Bratislave rátajte s kolónami! Zdržíte sa až 45 minút
29 | 01 | 2024 I Diana Zaťková/TASR

V bratislavskej Mlynskej doline smerom na Limbovú sa tvorí kolóna, vodiči sa môžu zdržať až 45 minút. Zelená vlna RTVS o tom informovala na svojom webe.

Pre poľadovicu na bratislavských mostoch a nadjazdoch smerom z Petržalky do centra treba rátať s 15- až 20-minútovými kolónami. Na zjazde z D1 na Vajnorský nadjazd sa zrazili dve osobné autá, blokujú jeden pruh.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

AKTUÁLNE VAROVANIE Vodiči, POZOR! Na cestách sa poriadne ŠMÝKA: TU je situácia NAJHORŠIA
Vodičov najmä na západe krajiny trápi poľadovica. Kde si treba dávať pozor? Podľa informácií portálu imeteo.sk je kritická situácia na Záhorí. Pozor si dajte medzi Šaštínom-Strážami a Senicou a za Holíčom v smere do Petrovej Vsi, kde sa stala aj... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik