Predstaviteľ "slušnoľudí" Korčok sa PREDVIEDOL: Slovákov nazval ŽUMPOU!
29 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Zoroslav Kollár svojim prvým pozdravom pre Ivana Korčoka hodil zrejme ďalšiu rozbušku. Vo svojom videu totiž tvrdí, že prezidentský kandidát bol aktívnym spolupracovníkom neslávne známej Štátnej bezpečnosti (ŠtB). Korčok sa však bráni a informácie z Kollárovho videa označil za hoax. Svojich fanúšikov dokonca poprosil o zdieľanie, lebo vraj „kým si pravda šnúrky zaviaže, lož trikrát Zemeguľu obehne“.

Podľa Ivana Korčoka, kým informácie kolovali len po sieťach, neboli hodné jeho reakcie. Lenže informácií sa ujal Zoroslav Kollár. Ako HD už informoval, v nedeľu popoludní zverejnil dokumenty, ktoré hovoria o spolupráci prezidentského kandidáta s ŠtB a tu si Korčok neodpustil reakciu, v ktorej Slovákov nazval žumpou. Informácie o svojej údajnej spolupráci so socialistickou tajnou službou v statuse na Facebooku vyvrátil s tým, že všetkých označil za „dezinfo žumpu“.

Čas na aktiváciu žumpy

Prezidentský kandidát Ivan Korčok to vidí tak, že za všetkým je pokles preferencií Petra Pellegriniho. Pán Korčok znižuje náskok a preto vraj stúpa nervozita. „Takže je čas aktivovať žumpu,“ hodnotí predstaviteľ slušnosti a etalón morálky Ivan Korčok národ, ktorý chce ako hlava štátu reprezentovať.

„Už niekoľko dní sa po internete šírili veľmi amatérsky zmajstrované hoaxy o tom, že som bol eštebák. Boli také primitívne, že na to ani nemalo zmysel reagovať. Cez víkend to ale dostalo nový rozmer a v priebehu pár minút boli všetkými dezinfokanálmi na siete vypustené údajné dokumenty, ktoré mám vraj vysvetľovať,“ reaguje Korčok na video Zoroslava Kollára.

Viac o videu v našom článku:

OPRAVA: Zoroslav Kollár zverejnil video č. 1 o Ivanovi Korčokovi
Zoroslav Kollár zverejnil prvé video, ktoré venoval Ivanovi Korčokovi. Vo videu zverejnil dokumenty, ktoré potvrdzujú, že kandidát na prezidenta Ivan Korčok spolupracoval s ŠTB a donášal na ľudí! Aktualizované: dňa 23.02.2024 o 19:50 Na základe... Čítať ďalej
28 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

„Dezinfo weby“ a Kollár informujú

Aj Hlavný denník priniesol informácie z videa, ktoré boli podľa jeho autora určené všetkým občanom, hoci pozdrav znel prezidentskému kandidátovi. Vo videu porovnáva protesty z novembra 1989 so súčasnými protestmi. Korčoka prirovnáva k Jánovi Budajovi – tvári Nežnej revolúcie. Keď sa prevalila jeho spolupráca s ŠtB, na dlhé roky sa zašil v komunálnej politike, kým ho do tej veľkej, ako hrdinu, nevytiahol Igor Matovič.

Kollár poukazuje na to, že aj Ivan Korčok stojí na protestoch, akurát mu chýba tá povestná čiapka. Ďalšia podobnosť je práve v tej spolupráci s ŠtB. Kollár vo svojom videu zverejnil dokumenty, ktoré majú byť dôkazom tejto spolupráce.

Screen z videa ZK
Screen z videa ZK
Screen z videa ZK
Screen z videa ZK
Screen z videa ZK
Screen z videa ZK
Screen z videa ZK
A tak Korčok „žumpe“ vysvetľuje

Podľa prezidentského kandidáta je opakovane potvrdené, že s ŠtB nespolupracoval. Mal predsa previerky na „prísne tajné“ a tiež ho preverovalo NATO, od ktorého by ako príslušník socialistickej tajnej služby nedostal. Poukazuje aj na fakt, že pán, ktorý mal byť jeho údajným starým otcom, má iné krstné meno a dátum narodenia, ako jeho skutočný starý otec.

O emigrácii skutočne uvažoval

„Sedia len dve veci, ktoré sa tam udávajú: že som sa „veľmi pozitívne vyjadroval o spôsobe života v kapitalistickom zahraničí” a ako som x-krát verejne povedal, uvažoval som o emigrácii. Áno, v spise sa píše, že som domov doviezol nepreclené tenisky, lebo to bol absolútne nedostatkový tovar - vďaka režimu obľúbenca aktuálnej koalície Gustáva Husáka. Aj z toho je zrejme jasné, že akákoľvek moja spolupráca, nebodaj stráženie niečej emigrácie, je nezmyselné, keďže som bol prvý v rade s takýmito myšlienkami,“  dopĺňa Korčok.

Dobre skoordinovaná akcia

„Za normálnych okolností by som na niečo takéto ani nereagoval, ale miera koordinovanosti akcie, keď od prvého videa ubehlo doslova pár minút a svoje príspevky k tomu mali všetky dezinfožumpy, ukazuje, že súperi sa v tejto kampani nebudú štítiť ničoho. Vlastne budú - budú sa cieľavedome vyhýbať normálnej férovej diskusii,“ uzatvára Korčok stavajúc sa do pozície obete dezinformácií.

FICO DO BASY A KORČOK NA HRAD! Kričia "SLUŠNOĽUDIA" z ulíc...
Necháme si opäť ukradnúť Slovensko, priatelia? FICO DO BASY A KORČOK NA HRAD! "Slušnoľudia" z ulíc majú jasno za čo demonštrujú. Čo po tom, že pred pár mesiacmi boli voľby. "Slušnoľudia" organizovaní opozíciou za potlesku prezidentky, médií a... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik