Michelko vysvetľuje polopate: PRE MATOVIČA, PROČKA, GALKA... (VIDEO)
29 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Roman Michelko (SNS) v nedeľu tak, ako to robí už niekoľko rokov, vydal svoj týždňový prehľad. Tentokrát sa venoval rozprave k Trestnému zákonu. Do tej sa zatiaľ nezapájal, keďže nechcel „hnať vodu na mlyn“ opozičným rečníkom typu Galko či Pročko. Vo videu však jasne hovorí, prečo treba ÚŠP zrušiť.

Minulý týždeň priniesol aj skrátenie rozpravy o novelizáciách trestných kódexov na 20 hodín. Roman Michelko zatiaľ nevystúpil, keďže nechce zbytočne naťahovať čas. 

Michelko sa v zákulisí politiky pohybuje už niekoľko desaťročí, preto väčšinu informácií podáva s akýmsi nadhľadom. Tentokrát sa však riadne rozčúlil – šlo totiž o pripomenutie Lučanského smrti. Táto udalosť traumatizuje celú spoločnosť nie len tým, že je okolo nej veľa zahmlievania.

Michelko sa teda pýta, koľkí z jeho kolegov veria, že Lučanský takmer prišiel o oko pri cvičení. Nehovoriac o tom, že všetky jeho žiadosti o trojminútový telefonát s manželkou, v ktorom ju chcel informovať o udalostiach, boli zamietnuté.

„Čo je to za ľudská obluda, ktorá mu za celý čas väzenia nedala možnosť mať fotku dcéry. Čo sú to za ľudské zvery? Pre toto som hlasoval za zrušenie ÚŠP a toto poviem aj tým obludám Galkovi, Matovičovi, idiotovi Pročkovi a podobným kreatúram,“hovorí vo videu rozčúlený Michelko.

Predstaviteľ "slušnoľudí" Korčok sa PREDVIEDOL: Slovákov nazval ŽUMPOU!
Zoroslav Kollár svojim prvým pozdravom pre Ivana Korčoka hodil zrejme ďalšiu rozbušku. Vo svojom videu totiž tvrdí, že prezidentský kandidát bol aktívnym spolupracovníkom neslávne známej Štátnej bezpečnosti (ŠtB). Korčok sa však bráni a informácie... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik