MICHAL ŠIMEČKA zasa počuje v hlave hlasy a vraj: NIE JE ĽUD, AKO ĽUD...
29 | 01 | 2024 I Dušan Janek

„Ľudia vás nechcú!“ frfle profesionálny syn a púťový zabávač Michal Šimečka na adresu favorita prezidentských volieb, ktorému môže jeho pokrivkávajúca podržtaška Korčok len závidieť. Predseda progresívcov vie zrejme najlepšie sám, kto je ideálom na pozíciu hlavy štátu. Alebo mu nič nehovoria základy percentuálnej matematiky.

Šimečkove vnútorné hlasy stále viac pripomínajú paranoidné vyhlásenia Igora Matoviča, časovanej bomby na výroky a vystupovanie, ktoré mu môže závidieť drvivá väčšina slovenskej politickej scény a tromfne ho iba jeho kamarát z hnilého kúta Jožko Pročko.

„Peter Pellegrini už konšpiruje na úrovni Fica a Mečiara,“ huláka politický holobriadok, hoci zarastený, o niečom, o čom nemôže mať z časového hľadiska ani tušenia, pretože za doby Mečiara parkoval na koberci angličáky a nezabúda prikoreniť svoje podarené vyhlásenia ďalšími bludmi.

„Predstavte si, pán Pellegrini, každý jeden cent platia opozičné strany PS, KDH a SaS, na všetko máme doklady a nič z toh neúčtujeme v krabiciach od šampanského. A tie desiatky tisíc ľudí, tí nechodia protestovať za výplatu od Sorosa, ani ich nerozvážajú platené autobusy, ako na vaše mítingy,“ strieľa Šimečka do tmy ulíc. A ohlúpnuté ovečky mu tlieskajú, hoci práve ten, komu boli tieto slová smerované sa im môže skôr vysmiať.

Progresívny pravdostrojca a hovorca národa tvrdí, že ľud nechce túto vládu. Opíja rožkom tak seba, ako pár tisíc naiviek, ktoré si nespomínajú, že pred pár rokmi protestovali proti bývalej vláde desiatky tisíc nespokojných ľudí, no na rozdiel odo dneška ich na uliciach kontrolovali policajti so samopalmi a vodné delá. Výsledky parlamentných volieb sú tomuto anarchistovi úplne ukradnuté. Dôvod? „Nie je ľud ako ľud...“ znejú Šimečkove argumenty. Pripomína tým svojho otecka, ktorý označil sympatizantov koalície za lúzu a svine v ľudských kožiach.

Pellegrini, Šimečka, zdroj: TASR, FB

Šimečkovi narastajú krídla, no sú lepené voskom, tak ako Ikarove

„Protestujú proti tomu, ako chcete na Slovensku amnestovať všetkých zlodejov a korupčníkov a zároveň potrestať „poctivých policajtov či vyšetrovateľov,“ rozkrikuje sa ďalej. Za poctivých policajtov považuje určite sadistických Čurillovcov, ktorým by ich praktiky mohlo závidieť aj Gestapo.

„A viete, prečo tam ešte chodia? Presne pre takéto vaše poburujúce reči. Pretože nechcú, aby nás ako hlava štátu reprezentoval človek, ktorý Ficovi už 20 rokov drží každý jeden šialený nápad,“ prezentuje Šimečka svoju rečnícku neschopnosť. Dav ovečiek bľačí a tlieska rovnako, ako Janka Bittó Cigániková, keď v Národnej rade pred pár dňami šušlala cez svoj predkus niečo podobné slovám ako „Nebudeme ticho!“

Predstaviteľ "slušnoľudí" Korčok sa PREDVIEDOL: Slovákov nazval ŽUMPOU!
Zoroslav Kollár svojim prvým pozdravom pre Ivana Korčoka hodil zrejme ďalšiu rozbušku. Vo svojom videu totiž tvrdí, že prezidentský kandidát bol aktívnym spolupracovníkom neslávne známej Štátnej bezpečnosti (ŠtB). Korčok sa však bráni a informácie... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik