UŠÚĽATE SA! Kollár s RAŠIACOU HRIVOU chce byť znovu v kurze (VIDEO)
29 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Bývalý predseda parlamentu a líder hnutia Sme rodina v auguste oslávi 59-te narodeniny. Podľa niektorých mu transplantácia vlasov ubrala aj 20 rokov. Nuž, nie každý sa vie zmieriť s pribúdajúcim vekom. Kollár nič nenecháva na náhodu a okrem svojho finančného zázemia chce dámy svojho ... srdca očariť aj vzhľadom.

Lovec žien

Pravdou je, že na Kollára skrátka ženy letia.

„Stretla som pána Kollára v Banskej Bystrici v Európe CS, môžem iba povedať že vyzerá príťažlivo," komentovala jedna z používateliek Instagramu pod fotkou, ktorú Kollár zverejnil so svojim synom, menovcom Borisom. Toho má s Andreou Heringhovou. Pravdou je, že sa náramne podobajú.

Všimnite si pritom tú hrivu Borisa juniora.

Boris Kollár je v Turecku! Kým si iní trhajú vlasy, on robí TOTO (VIDEO+GALÉRIA)
Multiotecka sa aktuálna mela v parlamente už netýka. Môže tak trampoty svojho nástupcu Petra Pellegriniho s poslaneckým zborom sledovať z pohodlia luxusných destinácií. V súčasnosti sa pochválil pobytom v Istanbule. Tu si dni užíva s jednou z... Čítať ďalej
19 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Tajnostkár

Cena zákroku, aký absolvoval aj Boris Kollár sa pohybuje zhruba okolo päť a pol tisíca eur. Zákrok v Istanbule bol darčekom od Laury – mamičky Abnera, ktorý sa narodil v júni. Do metropoly Turecka s Laurou a Borisom cestovala aj jeho mama

"Chcel to hlavne sám. Nedovolila som mu cúvnuť a vybavila som všetko okolo. Verím, že bude spokojný," prezradila nedávno Laura na sociálnej sieti. Pravdou je, že samotný Kollár o svojom darčeku do poslednej chvíle mlčal. Veď ešte na prelome rokov z lyžovačky Slovákom adresoval novoročné želanie a o možnej blížiacej sa zmene nič nenaznačil.

Ani nasledujúce dni nenasvedčovali žiadnej veľkej zmene a Kollár zverejňoval videá a fotky z Rakúska z lyžovačky.

Štepy sa ujali

Po videu z tureckej kliniky, kde sa podrobil zákroku, sa jeho instagram točí okolo „rašiacej hrivy“.

Samozrejme, nie každému sa výzor multiotecka páči. Popri mnohých štipľavých komentároch, ako sa odteraz určite ulakomia aj muži a podobne, ho niektorí komentujúci prirovnali k Robovi Opatovskému, či dokonca Patrikovi „Rytmusovi“ Vrbovskému.

Čo je na tom pravdy, posúďte sami. Netrvalo dlho a na Kollárov zákrok zareagovali aj satirické a humoristické stránky. Zgustol si aj Ondrej Bukový, ktorý Facebook baví svojimi memečkami. Ten na svojej stránke Od buka do buka vidí Kollára onedlho takto.

Facebook / Od buka do buka - Ondrej Bukový

Hodiny posledného súdu stále ukazujú 90 sekúnd do polnoci
Takzvané Hodiny posledného súdu (Doomsday Clock), symbolicky upozorňujúce na to, ako blízko je ľudstvo ku globálnej skaze, boli v utorok opäť nastavené na 90 sekúnd pred polnocou. Organizácia Bulletin of the Atomic Scientists dala ručičky... Čítať ďalej
24 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik