Ján Baránek: Zlodeja treba vyhnať (VIDEO)
30 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Politológ Ján Baránek si pri svojej nočnej jazde tentokrát nedával servítku pred ústa. Zdá sa, že aj jemu so súčasnými trendami a hlavne ich tlakmi na našu kultúru a životný štýl, dochádza trpezlivosť. O tých, ktorí prichádzajú s ideami z Bruselu hovorí ako o zlodejoch a so zlodejom sa nik doma dohadovať nebude. Zlodeja skrátka treba vyhnať.

Baránek ako o zlodejoch hovorí o ľuďoch, ktorí sa z choroby snažia urobiť normu.

Politológ dlhodobo hovorí o tom, že LGBT+ ľudia sú chorí. Bez akýchkoľvek urážlivých podtónov svoje tvrdenie dokladá informáciou istej českej sexuologičky, ktorá v ČRo hovorila o tom, že ak sa žena identifikuje, ako muž, muž ako žena, prípadne ak sa človek identifikuje, ako iný živočíšny druh, je to ochorenie. Nepáči sa mu prístup ľudí, ktorí hovoria v tejto veci o norme. Podľa Baránka by sa však nemali priečiť slovám odborníkov a ešte svoj názor pretláčať cez blokovanie v médiách, či na sociálnych sieťach. Svoje choré názory si podľa neho vytvorili na základe nevzdelanosti a nepochopenia biológie.

JAPONSKO V ŠOKU! Miss Japonska sa stala Ukrajinka
Japonci zostali iba v nemom úžase! Miss Japonska je tento rok žena pôvodom z Ukrajiny. Dvadsaťšesťročná Karolina Šiinó z mesta Nagoja sa tak stala prvou naturalizovanou japonskou občiankou, ktorá túto súťaž vyhrala. Jej víťazstvo vyvolalo v stále... Čítať ďalej
27 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Baránek s nevôľou sleduje snahy o hľadanie kompromisu s touto názorovou skupinou, ktoré sa objavujú aj na „našom brehu“.  Snaha o dislóg či kompromis podľa neho vôbec nefunguje. Ide po podstate konfliktu a po jeho zrode. Preto sa pýta, kto začal.

„My sme nezačali robiť ilustrované knižky pre deti, nabádajúce na masturbáciu, 4-6-ročné dievčatká. Česi vydali publikáciu, z ktorej sa vám chce grcať. My sme predsa nezačali abnormalitami typu chlap ide v atletike súťažiť so ženami, lebo on v tej pomýlenej kotrbe si myslí, že je žena,“vysvetľuje Baránek a na takomto prípade poukazuje na to, že to, čo si ženy vydreli rokmi tréningu, biologický muž doslova zlikviduje. Druhá vec, na ktorú Baránek poukazuje je fakt, že niekto iný mu to dovolí. Aj toho však nazýva hlupákom.

Zdroj: Shutterstock | Ilustračná foto

Baránek kritizuje, že hoci aj odborníci na psychiatriu, či sexuológiu o týchto veciach hovoria, ako o chorých, v snahe spraviť z nich normu, sú ich odborné vedomosti potláčané a tí, ktorí ich posúvajú iným, sú sociálnymi sieťami blokovaní. Preto ich považuje za zlodejov.

„Došli ste mne a mojim deťom ukradnúť kultúru, vieru, hodnoty. Pre mňa ste prahsprostí zlodeji,“ upozorňuje Baránek a pýta sa, čo so zlodejom, ktorého ste prichytili v dome.

„Šli by ste s ním hľadať kompromis, že? Šli by ste sa s ním dohodnúť, že milý zlodej, tento obraz si zober, tento mi nechaj, ten mám po starej mame, to je spomienka. Tu máš zlato, ale tieto tri diamantové prstene by som si tiež rada nechala. A takto s ním prejdete celý byt a robíte kompromisy,“ maľuje Baránek na prvý pohľad absurdnú situáciu.

MUČENIE OPOZÍCIE! V Poľsku sa vedú neslýchané inkvizičné procesy
Jaroslaw Kaczyński, predseda najväčšej poľskej opozičnej strany Právo a spravodlivosť, vo štvrtok obvinil premiéra Donalda Tuska, že prikázal, aby boli počas pobytu vo vezení mučení dvaja jeho stranícki kolegovia. Mariusz Kamiński a Maciej Wonsik... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Aj Baránek, ako každý pri tejto predstave konštatuje, že so zlodejom kompromis nie je možný. Veď keď prichytíme doma zlodeja, použijeme všetky dostupné prostriedky na vyhnanie zlodeja s prázdnymi rukami.

Nepoznáte úmysly zlodeja. V dome je vaše dieťa, vaša rodina a viete, pri čom sa zlodej zastaví? Zlodej môže chcieť zneužiť dieťa, či ublížiť manželke ... Preto človek úplne logicky vezme, čo má po ruke najbližšie a zlodeja ženie.

„Tieto vymleté hlavy sú tí zlodeji. Oni sem vtrhli a nejdú nám ukradnúť obrazy, ale aj na to príde, nebojte sa. Idú nám ukradnúť kultúru. Idú nám ukradnúť deti – ich sexualizovaním. Keď budete chcieť to dieťa ubrániť pred týmto vplyvmi, tak pomaly vám ich bude brať sociálka,“ varuje Baránek s tým, že toto je horšie, ako zlodej v dome. A s takýmito ľuďmi kompromis nechceme. Tu priestor na kompromis nevidí, zvlášť v situácii, kedy „zlodej“ diskusiu nepripúšťa.

Nie len Baránek na Slovensku sa stretáva s podobnými praktikami. Pripomína fakt, že aj americký prezident bol terčom týchto ľudí – ak sa šéfredaktorovi v rozhovore s ním niečo nepáčilo, skrátka ho vymazal. Donaldovi Trumpovi dokonca vymazali konto na sociálnej sieti Twitter (dnes X).

„Oni sa nezastavia. Necháme ich kradnúť? Urobíme kompromis? Tu sa kompromis nedá robiť. Spoločnosť je príšerne rozdelená, oni ju rozdeľujú takým spôsobom, že za hlasného potlesku užitočných idiotov došli kradnúť aj sem,“myslí si Baránek s tým, že problém začnú vidieť, až vtedy, keď sa začne týkať ich. Tento kvázi liberalizmus by ich prešiel, keby 12-ročný syn doma zahlásil, že chce ísť na chemickú kastráciu

NEZAPLATÍTE? NEVYŠETRIA VÁS! Protizákonné konanie v Košiciach
Niektoré ambulancie v košických poliklinikách požadujú od pacientov poplatok za vyšetrenie, informuje RTVS. Lekári tvrdia, že ich k tomu nútia zvýšené náklady na prevádzku ambulancií. Krajská správa upozorňuje, že je to protizákonné. Pacientka,... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Dušan Janek

„S týmito ľuďmi neexistuje kompromis, sú to zlodeji. My ich normálne musíme vyhnať. Tak, ako vyženiete zlodeja z obývačky,“ konštatuje Baránek s tým, že do tejto situácie dospieť nikdy nechcel. Na nebezpečenstvo týchto ideologických prúdov upozorňuje roky. Teraz však majú všeobecnú mediálnu podporu.

„Nikomu nie je nápadné, akú majú podporu západných médií? Všade konajú rovnako. Oni ako keby mali jedni noty, jeden scenár, len preložený do rôznych jazykov,“ všíma si Baránek a zarazilo ho to ako pri covide, tak pri rusko-ukrajinskom konflikte, tak aj pri tejto agende.

Zdroj: Oficiálna facebooková stránka Donalda Trumpa | Donald Trump

Baránek upozorňuje, že takéto brachiálne pretláčanie jediného správneho názoru sa nedá tolerovať donekonečna. Príkladom je USA. Protesty vo Francúzsku, Nemecku či Poľsku. V našich médiách je ticho a príčinou je strach. „Oni sa vás boja,“ vysvetľuje Baránek.

„Počuli ste, že Abott vyhlásil, že hrozí priamy konflikt s federálnymi ozbrojenými silami texaskej národnej gardy, lebo Texas odmietol uposlúchnuť 24-hodinové ultimátum Bieleho domu, že má pustiť federálnych agentov na hranicu, národná garda má prestať chrániť hranicu Texasu pred utečencami,“objasňuje Baránek  s tým, že k podpore Texasu sa pridalo ďalších členských 25 štátov. Tie sú ochotné aj vojensky pomôcť. Na Slovensku sa však môžeme dozvedieť akurát predpoveď počasia.

FICO DO BASY A KORČOK NA HRAD! Kričia "SLUŠNOĽUDIA" z ulíc...
Necháme si opäť ukradnúť Slovensko, priatelia? FICO DO BASY A KORČOK NA HRAD! "Slušnoľudia" z ulíc majú jasno za čo demonštrujú. Čo po tom, že pred pár mesiacmi boli voľby. "Slušnoľudia" organizovaní opozíciou za potlesku prezidentky, médií a... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik