Belousovová k Dírerovej relácii: AJ OTRLÉMU PATOLÓGOVI MUSÍ BYŤ NA ZVRACANIE! (VIDEO)
29 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Anna Belousovová na sociálnej sieti pení na adresu Richarda Dírera. Redaktor TA3, čím ďalej tým nehoráznejšie prejavuje svoju spupnosť podanú tým najafektovanejším spôsobom, z ktorého sa musí dvíhať žalúdok aj otrlému patológovi. Jeho slizký prejav a zjav samotný podtrhuje pokles úrovne spravodajstva televízie, ktorá sa dala kedysi aspoň ako tak označiť za objektívnu.

„Toto má byť nezávislé spravodajstvo?“ hromží Belousovová. A že hromžiť vie. Až niekedy lietajú facky. No voči zženštilému Dírerovi by si odpustila akýkoľvek fyzický kontakt. Nielen preto, že by sa jeho tvár pripomínajúca huspeninu mohla rozpľasnúť po prvej facke, no i preto, že až na takú nízku úroveň Anna Belousovová neklesne.

„Veď ten redaktor je taký zaujatý a tak to prežíva, že človek má obavy, aby ho neporazilo pri výkone povolania. Toto má byť demokracia?! Veď to je priamy dôkaz, že súkromné médium je súčasťou politického boja!“

Anne Belousovovej buráca krv v žilách. Nie neopodstatnene

„Kto im dal mandát, aby oni robili politiku a nanucovali svoje názory a svoje videnie sveta ostatným? Veď tí liberáli so svojou demokraciou Made in USA tu budujú takú totalitu, že všetky doterajšie totality môžu len tíško závidieť. A ja, ako odchovanec socializmu to teda môžem porovnávať,“ dodáva Belousovová rezolútne.

Ostrieľaná znalkyňa pomerov v médiách i politike ako takej konštatuje, že sa takto v dobách minulých za socializmu pred kamerami netrhal žiaden redaktor. Negustiózny Dírer, kríženec brava s ľaknutou rybou, na to má určite iný názor.

„Ľudia, bacha! Totálny valec pod maskou liberálnej slobody sa poriadne rozbehol. A nielen u nás. Zastavme týchto šialencov, kým nás to nerozpučí na placku,“ varuje Anna Belousovová každého, kto má len trocha súdnosti.

A Richard Dírer? Ten sa bude predvádzať a vytŕčať, aby pôsobil čo naj chicque. Moderátorov prejav patrí skôr na travesty show než do spravodajstva TA3. Ale takým pávikom ako je on to sotva vysvetlíte.

Hlas ľudu: DÍRER, DÍRER, toto si pos*al
Tento človek V politike musí skončiť. Jeho úvodné komentáre a celé moderovanie sú dôkazom toho, že je to zákerný, zlý človek. Klame, vymyslí si hocičo, len aby škodil Ficovi a jeho vláde. Ako moderátor nestojí ani za fajku močky. HNUS, čo si ten... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik