SUROVÝ ÚTOK NA TEHOTNÚ ŽENU, KTORÚ NAPADOL ŠOFÉR AUTOBUSU!
28 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Surový útok na tehotnú ženu sa ma udiať v Malinove, v okrese Senec. Šofér autobusu mal na križovatke napadnúť vodičku osobného motorového vozidla, ktorá bola vy vysokom štádiu tehotenstva. Prípad bol nahlásený na políciu, hľadajú sa svedkovia incidentu.

Portál regiony.sk informoval o agresívnom správaní vodiča autobusu na križovatke v Malinove v okrese Senec, ktorý mal fyzicky napadnúť ženu, ktorá bola vo svojom aute.

Od útoku ho neodradilo ani to, že ho žena upozornila na to, že je vo vysokom štádiu tehotenstva.  

“Šofér autobusu, po agresívnom trúbení a tlačení sa do hlavnej cesty, zablokoval križovatku v smere zo Zálesia. Vystúpil z autobusu a napadol ženu, ktorá sedela v neďalekom aute na hlavnej. Napriek tomu, že pani kričala, že je tehotná, vo vysokom štádiu tehotenstva! Najprv jej búchal na auto a potom jej otvoril dvere na aute a udrel ju päsťou do tváre,” opísala Stanislava, ktorá podľa portálu regiony.sk hľadá svedkov nehody.

Napriek tomu, že ide o frekventovanú križovatku, na ktorej prejde mnoho áut, sa ženy nikto podľa Stanislavy nezastal. 

Vyjadrenie polície nie je známe.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

R. Fico OSTRO! My sme nikomu nevykopávali dvere...
Predseda vlády Robert Fico (Smer-SD) je presvedčený, že v rokoch 2020 - 2023 dochádzalo v súvislosti s prácou Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) k porušovaniu ľudských práv obvinených osôb, vládna koalícia však podľa neho nechce ísť cestou revanšu.... Čítať ďalej
28 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik