Podpredseda parlamentu: MARCINKOVÁ STRÁPNILA CELÚ SAS - KALI JU VYŠKOLIL AKO MALÉ DIEŤA
28 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

"SaS je mŕtva strana. So Sulíkom bola aspoň sranda - rožky, excely, Dubaje. Pánabeka, ale Marcinková? To čo je?" Pýta sa na sociálnej Telegram podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD). 

Ľuboš Blaha reaguje na sociálnej sieti na politickú diskusnú reláciu v RTVS O 5 minút 12, kde boli hosťami Robert Kaliňák, podpredseda vlády a minister obrany SR, Smer-SD a Vladimíra Marcinková, podpredsedníčka Výboru NR SR pre európske záležitosti, SaS.

Názor Ľuboša Blahu zverejnený na sociálnej sieti preberáme v plnom znení.

SaS je mŕtva strana. So Sulíkom bola aspoň sranda - rožky, excely, Dubaje. Pánabeka, ale Marcinková? To čo je? Pýta sa Ľuboš Blaha.

Za bývalého režimu mali väčšiu úroveň nieže zväzáčikovia, ale aj šumné pionerky či húževnaté iskričky.

Tuná iskrička Marcinková slúži západným mocnostiam bez akejkoľvek fantázie. Ráno si pozrie memečka Zomri a z toho si vytvorí svetonázor. A bum, kopať do Fica a Blahu. A Rusko je fuj, Ukrajina mňam a tak.

Keby si včelička aspoň naštudovala tie ich vlastné lži. Obvinila ma, že som predložil kontrarezolúciu proti údajným severokórejským raketám v Rusku.

Nič také som nepredkladal, iba som spolu so zahraničným výborom silno ocenil, že Slovensko sa nespráva ako americká kolónia a nepridalo sa k nepodloženej protiruskej rezolúcii USA.

Ja som predkladal kontrarezolúciu proti tomu, čo spáchali opoziční slovenskí europoslanci v Európskom parlamente. A áno, vždy budem bojovať proti zradcom Slovenska.

Dozvedel som sa, že keď chceme na Ukrajine mier, tak tým len slúžime Putinovi. A zase bolo len "Blaha" a "Blanár" a dokola ten istý Marcinkovej verklík. Sulík mal aspoň fantáziu.

Nie, vážená pani, ja nikdy nebudem šíriť nenávisť voči Rusku ako vy. A keď vidím, že Ukrajina nemá šancu pohnúť sa na fronte ani o milimeter, tak chcem zastaviť ten mlynček na mäso - to vy máte na rukách krv, ak vojnu ďalej podporujete.

A nie, front nie je v Kyjeve. Tam si dokonca slovenskí slniečkari organizujú didžiny. Tú ich trápnu Pohodu. Úplne, že strašná vojna, vám poviem. Žijou si svůj discopříběh, jéjejejej.

MIMORIADNA SPRÁVA! LAVÍNA STRHLA DVOCH ĽUDÍ
LAVÍNA STRHLA DVOCH ĽUDÍ, informuje na sociálnej sieti stredisko Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR. Na miesto smeruje vrtuľníková záchranná služba. Pád lavíny na vrchu Krížna vo Veľkej Fatre spôsobil zranenia dvom ľuďom. Podľa... Čítať ďalej
28 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Robert Fico má úplnú pravdu - ísť do Kyjeva nie je žiadne hrdinstvo. My nepotrebujeme fotečky v helmičkách ako Heger či Čaputová, my potrebujeme bojovať za národné záujmy Slovenska.

Iskrička od Kisku sa tam dnes v debate rozľútostila, aká je vojna strašná. A kde bola, keď banderovci vraždili v 2014 na Donbase malé deti? To nevadilo?

A akoto, že opozícia nebola schopná zahlasovať ani proti tomu, čo pácha Izrael v Gaze? Na zahraničnom výbore odmietli našu rezolúciu proti vojne.

V Gaze saskárskej iskričke nevadí, že zomierajú deti, ale keď si môže kopnúť do Ruska, tak si povinne poplačkáme - však si to možno na ambasáde všimnú a povýšia ju.

Je smutné, v akom zúfalom stave sa ocitla SaS. O vedenie strany sa popasujú tri utárané baby. Kolíková, Marcinková a Gröhling. Tri katastrofy.

Na nerozoznanie od PS-ka. Slniečkari, liberáli, rusofóbovia. Prečo voliť kópiu SaS, keď môžu voliť originál PS?

Robo Kaliňák vyškolil saskársku iskričku ako majster učňa. S noblesou. Až mi jej bolo ľúto. Takáto hanba. Bolo vám to treba, pani Marcinková?

Boh nás ochraňuj, aby takíto protislovenskí politici išli zastupovať Slovensko do Európskeho parlamentu - musíme tomu spoločne zabrániť, konštatuje v závere príspevku Ľuboš Blaha.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

ROBERT FICO SFÚKOL POLLÁKA z hnutia OĽaNO! Ten obvinil premiéra z nenávisti voči Rómom (VIDEO)
Poslanec Peter Pollák mladší, z vykričanej strany OĽaNO napadol premiéra Roberta Fica a označil ho ako osobu, nenávidiacu Rómov, pričom sa tváril nesmierne ublížene. Pýtal sa, prečo... Premiér má argumenty, ktoré odzbroja aj toho najväčšieho... Čítať ďalej
28 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik