FICO DO BASY A KORČOK NA HRAD! Kričia "SLUŠNOĽUDIA" z ulíc...
29 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Necháme si opäť ukradnúť Slovensko, priatelia? FICO DO BASY A KORČOK NA HRAD! "Slušnoľudia" z ulíc majú jasno za čo demonštrujú. Čo po tom, že pred pár mesiacmi boli voľby. "Slušnoľudia" organizovaní opozíciou za potlesku prezidentky, médií a najnovšie už aj zahraničia, hovoria jasne. Ak to nejde demokraticky, ideme na to osvedčenou taktikou "revolúcií" z ulíc.

"Dnes je na odstrel Martina Šimkovičová za to, že namiesto LGBTIQ.... zvráteností ide podporiť kultúru, ktorú má jej ministerstvo v názve. Včera to bol Andrej Danko za dopravnú nehodu, predvčerom Ľuboš Blaha, za obraz Che Guevaru, predtým Rudolf Huliak, ktorý nebol ešte ani vymenovaný... zajtra to môžem byť ja za to, že som si dovolil niečo (ne)urobiť a "slušnoľuďom" z ulíc budem prekážať," skonštatoval poslanec parlamentu Ján Mažgút (Smer-SSD).

A cieľ tohto cirkusu? "FICO DO BASY A KORČOK ..." Necháme si opäť ukradnúť Slovensko, priatelia?

Viac vo videu:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Minister Kaliňák ostro: OPOZÍCIA POZNÁ LEN VÝMYSLY ZO SME, DENNÍKA N A AKTUALÍT!
"OPOZÍCIA POZNÁ LEN VÝMYSLY ZO SME, DENNÍKA N A AKTUALÍT, A POTOM TO TAK V DISKUSII AJ VYZERÁ," zdôrazňuje na sociálnej sieti minister obrany Robert Kaliňák (SMER - SSD), ktorý sa zúčastnil politickej diskusie RTVS O 5 minút 12. Diskutoval tam s... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik