Dírer a jeho 5 minút slávy. Pustil sa do ministerky kultúry!
28 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Je nedeľa a na televíznych obrazovkách prebiehajú ostré politické duely. O 11.00 sa začal duel na TA3 V politike, kde sú hosťami Tomáš Taraba, podpredseda vlády SR a minister životného prostredia SR, SNS a Michal Šipoš, predseda poslaneckého klubu bývalé OĽaNO, Za ľudí, KÚ. Dírer si v úvode užil svojich 5 minút slávy, keď sa pustil do ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej!

"Najnovším hitom niektorých našich ministeriek je mazanie príspevkov na sociálnych sieťach, hovorí v tradičnom úvodníku relácie V politike moderátor Richard Dírer. Je podľa neho desivé, keď si človek uvedomí, koľko námahy mali ich tímy s písaním statusov a ešte viac s fotením, aby vyzerali dokonale, s perfektne naondulovanými vlasmi v dizajnérskych šatičkách," začal Dírer reláciu V politike.

"A aj tak to všetko vyšlo nazmar," dodal.

A pokračoval vo svojom monológu ďalej: "Lebo internety si pamätajú a ľudia zdá sa nepozerajú iba na výzor, ale všímajú si aj to, čo hovoria."

Dírer pripomenul, že petíciu za odvolanie ministerky kultúry podpísalo vyše 180 tisíc občanov. "Ja viem, musíme si počkať na kontrolu podpisov, lebo ministerka sa nezmohla na nič iné, ako na obvinenie, že petícia je zmanipulovaná a namiesto občanov ju písali roboty.  Vec je zjavne taká vážna, že do konca asi prvý raz v histórii preveruje petíciu občanov polícia. Ani to však nič nezmení na tom, že každý si budeme pamätať slová o zmiešávaní kultúr, nápadne sa podobajúce na výraz - zmiešavanie rás, ktorý nacisti používali v súvislosti s čistotou rasy a zákazom zmiešavania rás," pokračoval vo svojom komentári, kým hostia čakali.

Dírer vytiahol aj vládnu limuzínu, v ktorej ministerka Šimkovičová viezla svoje dieťa do školy, aj obnovenie spolupráce s Ruskom.

Dírer sparafrázoval aj slová Kamily Magálovej, ktorú označil ako prvú dámu slovenského divadla a povedal: "Šúpolie, zostane navždy šúpolím. A nepomôžu mu ani drahé dizajnérske kúsky," čím vyjadril svoj názor o ministerke kultúry Martine Šimkovičovej.

Hostia dostali priestor až po monológu moderátora v úvode relácie. Ako dopadla diskusia prinesieme v ďalších správach na Hlavnom denníku.

OSTRÉ POLITICKÉ DUELY! Uvidíte Remišovú, Šutaja Eštoka, aj Roberta Kaliňáka
Je nedeľa a tak nás na televíznych obrazovkách čakajú ostré politické duely. Uvidíte v nich aj Veroniku Remišovú, snáď sa jej nikto nebude pýtať na percentá, aj Matúša Šutaja Eštoka, či Roberta Kaliňáka. Prinášame veľký prehľad hostí vo víkendových... Čítať ďalej
28 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

SUROVÝ ÚTOK NA TEHOTNÚ ŽENU, KTORÚ NAPADOL ŠOFÉR AUTOBUSU!
Surový útok na tehotnú ženu sa ma udiať v Malinove, v okrese Senec. Šofér autobusu mal na križovatke napadnúť vodičku osobného motorového vozidla, ktorá bola vy vysokom štádiu tehotenstva. Prípad bol nahlásený na políciu, hľadajú sa svedkovia... Čítať ďalej
28 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik