Šutaj Eštok čistí Mikulcov a Hamranov AUGIÁŠOV CHLIEV: ZOSTALA PO NICH POTOPA! (VIDEO)
27 | 01 | 2024 I Dušan Janek

„Chaos a zmätok, ktoré ovládali tento štát posledné 3,5 roka, majú jasný pôvod. Podiel na ňom majú vlády Matoviča a Hegera, ktorých rozhodnutia a nekompetentnosť otvorili dvere chaosu. K tomu prispela aj progresívna úradnícka vláda prezidentky, ktorá svojimi krokmi neurobila absolútne nič. Je čas na zmenu a obnovu dôvery v štát a spravodlivosť,“ vyjadril sa minister vnútra adresne na problémy, ktoré spôsobila bývalá vláda.

Chaos, ktorý vytvorila Matovičovsko-Hegerovská vláda označil Matúš Šutaj Eštok za neúmerný. Označil ho za Augiášov chliev. Tento neporiadok bude musieť po týchto diletantoch, bohužiaľ, čistiť on sám. Ministerstvo vnútra a jeho činnosť riadil podľa ministra vnútra policajný prezident Hamran, nie Mikulec, ako by sa od osoby poverenej touto činnosťou dalo očakávať.

No i pán Hamran sa nemal čím pochváliť. Jeho manažment nepokrivkával, no vyznačoval sa vlastnosťami chromého osla. „Pán Hamran vykonával neefektívne nákupy, on rozhodoval, ktorý dodatok bude platiť, ktorý nebude platiť nielen Policajný zbor. Podo mnou je napríklad aj Nemocnica Sv. Michala, ktorú som navštívil a súčasný management ma informoval, že ju doslova vytunelovali kamaráti pána Mikulca, je to niečo katastrofálne.“ Zdôraznil, že ohľadom tejto situácie podá aj trestné oznámenia. O svojom konaní sa vyjadril ako o činnosti, ktorá sa začala starať o poriadok v týchto inštitúciách.

„Je to vidieť. Opýtajte sa i zamestnancov. Opýtajte sa zdravotných sestier, ako boli šikanované, ako sa vyťahovali laboratóriá a ďalšie kľúčové nemocnice,“ zahryzol sa Matúš Šutaj Eštok do nehorázneho konania Mikulca a Hamrana. Ich aktivitu označil za Klondike, čiže zlatú baňu a dodal, že všetky tieto zisky boli presmerované k Mikulcovi.

„Toto sa tam dialo. Choďte sa teraz opýtať, aká je tam teraz atmosféra, choďte sa opýtať na ministerstvo, aký sme urobili poriadok, chaos sa ukončil,“ ukončil akékoľvek diskusie na túto tému minister vnútra Eštok.

Roman Mikulec útočí na Matúša Šutaja Eštoka v čase, keď sa musí platiť pokuta za bačovanie počas Mikulcovej éry
Exminister vnútra Roman Mikulec (bývalé hnutie OĽaNO) je nadmieru nešťastný a útočí na súčasného ministera vnútra Matúša Šutaja Eštoka (Hlas - SD). Robí to v čase, keď Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO) potvrdil, že na rezorte vnútra počas jeho... Čítať ďalej
05 | 01 | 2024 | Tibor Malý/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik