AKTUÁLNE Desivá HROMADNÁ NEHODA Dodávka skončila na dvoch autách! Hlásia RANENÝCH (FOTO)
27 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Dnes večer došlo na frekventovanej žilinskej križovatke k vážnej dopravnej nehode viacerých vozidiel. V mestskej časti Závodie sa zrazili dve autá a dodávka. Na miesto vyslali všetky záchranné zložky, informuje portál regiony.sk.

K nehode došlo na križovatke pri Fackárni, ktorá je známa častými kolíziami. Dnes sa na rovnakom úseku zrazili dve osobné motorové vozidlá a dodávka.

Najväčšie auto ostalo po kolízii naklonené a čiastočne zodvihnuté do vzduchu. Informuje o tom žiliňák.sk. Podľa informácií od hasičov, ktorí na mieste zasahovali, sa pri nehode zranili členovia posádok.

Zdroj: FB/Pomoc Motoristom Žilina

Príčinou nehody bolo pravdepodobne nedanie prednosti v jazde zo strany vodiča osobného auta, ktoré narazilo do bočnej časti dodávkového vozidla. To sa po zrážke prevrátilo na ľavý bok a narazilo do ďalšieho osobného auta.

Zdroj: FB/Dopravný servis

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Keď odborník argumentačne ROZBIJE CELÚ OPOZÍCIU, MÉDIÁ AJ PREZIDENTKU...
Toto naozaj nepotrebuje ďalší komentár... Sudca Peter Šamko šokoval Kovačiča svojou odbornosťou. Kovačič zmenil názor a odbornosť Šamku sa mu páčila až natoľko, že ho žiadal aby častejšie vystupoval v médiach. Nie všetci novinári sú s propagandou... Čítať ďalej
27 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik