VÁŽNA NEHODA NA DIAĽNICI D1! HAVAROVAL MIKROBUS! Zasahujú všetky záchranné zložky
26 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Vážna dopravná nehoda sa stala dnes na diaľnici D1, za Voderadmi smerom do Bratislavy. Podľa portálu bratislava.zoznam.sk, okolo 11:30 hodiny havaroval mikrobus. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. K nehode musel byť privolaný aj záchranársky vrtuľník. Cesta je neprejazdná.

"Na 38. kilometri diaľnice D1 smerom na Bratislavu havaroval dnes okolo 11:30 hodiny mikrobus. Na mieste aktuálne pristáva záchranársky vrtuľník, počet a rozhah zranení zatiaľ nie je známy. Polícia úsek úplne uzavrela," píše portál bratislava.zoznam.sk.

"Policajti diaľnicu uzavreli a odkláňajú dopravu na výjazde Voderady," priblížila Zelená vlna. OSZZS na miesto vyslalo vrtuľníkovú záchrannú službu a posádku rýchlej zdravotnej pomoci. Z miesta sú podľa záchranárov hlásené dve zranené osoby.

Polícia Bratislavského kraja informovala, že diaľnicu uzavreli v dôsledku odstraňovania nehody a pristávania záchranárskeho vrtuľníka na diaľnici. Úsek je uzavretý v oboch smeroch jazdy. "Podľa doposiaľ zistených informácií vodič mikrobusu značky Opel zišiel z cesty a prevrátil sa na bok. V dôsledku tejto dopravnej nehody došlo k zraneniu jednej osoby. Alkohol u vodiča zistený nebol," uviedli policajti.

Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody sú podľa nich predmetom vyšetrovania. Zároveň žiadajú vodičov, aby sa riadili pokynmi polície, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik