NA SLOVENSKO SA RÚTI KATRIN! TOTO nám hrozí!
26 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Jitka vystriedala Ishu, Katrin vystrieda Jitku, ktorá by mala na Slovensko doraziť už v noci z piatka (26.1.) na sobotu (27.1.).

JITKA priniesla na Slovensko silný vietor, ktorý páchal škody najmä na elektrických vedeniach a lámal a vyvracal stromy. 

Najveternejšie bolo na Chopku, kde boli zaznamenané poryvy o sile 148 km/h, hneď potom na Lomnickom štíte, kde bol nameraný náraz o sile 137 km/h.

Silný vietor bol zaznamenaný aj v Telgárte, v Bratislave a v Nitre, kde dosiahol nárazy 83 km/h.

Katrin sa objaví najskôr v Nemecku a v Dánsku, potom dorazí na Slovensko

"Katrin začne už dnes vyčíňať v Nemecku či Dánsku, v noci sa presunie aj na naše územie. Najveternejšie bude opäť najmä na strednom a západnom Slovensku a predovšetkým v oblastiach na južných až juhovýchodných stranách hôr a kopcov," informuje portál regiony.zoznam.sk.

K silnému vetru sa pridá ja sneženie a napadnúť by mohlo viac, ako 20 cm nového snehu.

Nebezpečná bude najmä kombinácia silného vetra a sneženia, čo vyvolá snehovú fujavicu.

V nedeľu by sa mala situácia upokojiť.

VÁŽNA NEHODA NA DIAĽNICI D1! HAVAROVAL MIKROBUS! Zasahujú všetky záchranné zložky
Vážna dopravná nehoda sa stala dnes na diaľnici D1, za Voderadmi smerom do Bratislavy. Podľa portálu bratislava.zoznam.sk, okolo 11:30 hodiny havaroval mikrobus. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. K nehode musel byť privolaný aj... Čítať ďalej
26 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik