MIMORIADNA SPRÁVA! POLÍCIA VYŠETRUJE úmrtie manželov, ktoré bolo spôsobené strelnou zbraňou
26 | 01 | 2024 I Dušan Janek

V obci Borský Mikuláš bola dnes ráno privolaná k zasahujúcim hasičom i policajná hliadka. Došlo totiž k úmrtiu staršieho manželského páru, ktoré sa má bližšie vyjasniť práve za jej pomoci, ako informuje Polícia - Trnavský kraj vo svojom statuse.

Na mieste polícia zistila, že starší manželia – muž vo veku 73 rokov a 71-ročná žena, obývajúci svoj dom v Borskom Mikuláši boli nájdení bez akejkoľvek známky života. Obaja mali na sebe evidentné známky zranení.

"Údajne išlo o plánovaný čin. Muž mal zastreliť ženu a potom seba. Obaja manželia mali mať vážne zdravotné problémy. To mohla to byť jedna z príčin, prečo sa rozhodli vziať si život," informuje portál TV Noviny.sk.

Ako polícia zistila, smrteľné zranenia manželov boli spôsobené strelnou zbraňou

Vzhľadom na okolnosti, ktoré mohli viesť k ich smrti, polícia uzavrela okolie ich domu a na miesto vyslala krajský výjazd s vyšetrovateľom, ktorého úlohou bude prípad zadokumentovať a stanoviť právnu kvalifikáciu skutku.

Ostatné informácie zverejní Polícia Trnavského kraja až keď bude situácia bližšie objasnená.

OBZVLÁŠŤ ZÁVAŽNÁ VRAŽDA Dôchodca zabil MLADÉHO muža
V sobotu 20.1 večer došlo v obci Čeľadice (okres Nitra) k vražde. O život prišiel 33-ročný muž “74-ročný páchateľ napadol 33-ročného muža, ktorý utrpel ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice. Z nemocnice však prišla smutná správa, že... Čítať ďalej
21 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik