Hlas ľudu: A čo tak zmraziť teba, Lucia?
26 | 01 | 2024 I Mária Škultétyová

Tá baba má v sebe toľko nenávisti, že keby praskla, celý Brusel sa topí v žlči.

Nadradenosť, nenávisť, drzosť a hlúposť tejto krásavice nemajú hraníc. Pourážala už hádam všetkých, čo trápia jej chorú myseľ. Teraz si na mušku zobrala Ľuboša Blahu. A bolo by pre ňu smrteľným hriechom nespomenúť  pri ňom Róberta Fica. Ale to, čo dnes predviedla,  je už ďaleko za hranicou ľudskosti. Povedať o ňom, že jeho myseľ je nečistá a telo podporuje motorček, môže len blázon.

Teraz sa už pozrime na jej komentár

Správy o Ľubošovi Blahovi sú vždy studenou sprchou. Odkedy je zas v koaličnej hre a podieľa sa na budovaní medzinárodnej hanby Slovenska, stal sa zo mňa prakticky Wim Hof. Myslela som si, že už som otužilá, otrlá.

Ale dnes ma dorazila správa o tom, ako Ľ. Blaha sŕkal z plechovky CCCP (Sovietskeho zväzu) so stuhou svätého Juraja. Vraj v nej bol Putinov moč. Možno moc. V každom prípade, sila tej správy vyplynula z kontextu týchto dní: Ficovho blúznenia o pokojnom plynutí nudného života v Kyjeve a o jeho úvahe o ukrajinskej futbalovej lige.

Môj manžel sa nedávno stretol so slovenským vedcom, ktorý sa venuje zmrazovaniu ľudí – kryoprezervácii. Ideálnym adeptom je mladý človek s nevyliečiteľnou chorobou, ktorý má nádej, že sa do niekoľkých rokov podarí nájsť liek.

Fico a Blaha sú nevyliečiteľne chorí. Ten prvý je starý, jeho myseľ nečistá a telo podporuje motorček. Fica musíme už len prežiť. Toho druhého by mohli pokojne zamraziť. Aj hneď. Na tú jeho chorobu celkom s istotou nevynájdu liek ani o pár rokov, ani o pár storočí. Je to beznádejný prípad. Putinov experiment Blaha.

Ľ. BLAHA: UŽ ČAKÁM, ŽE MA ZASE BUDÚ ODVOLÁVAŤ - ZA PLECHOVKU CCCP
V najnovšom statuse Ľuboš Blaha píše, že za priestupok s plechovkou ruského piva v parlamente ho zas budú kriminalizovať a odvolávať. Hovorí, že denník N aktuálne rieši plechovku piva s nápisom CCCP - čakám, že štátny úradník z ÚPN Dubovský na mňa... Čítať ďalej
25 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik