GANG, ktorý na Slovensku ešte nebol, ÚTOČÍ NA ĽUDÍ! TU si dávajte pozor!
26 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Po desiatej večer, v stredu 24. januára sa vracala z práce pani Mária na bicykli, keď pri nej zastal automobil a jeho posádka si pre ňu pripravila veľmi nevhodné "prekvapenie". Gang, ktorý útočí na ľudí v jednom z miest na Slovensku drží v napätí všetkých. Nikto nevie kedy a kde zaútočia. Po poslednom ich útoku zasiahli staršieho pána do oka, ktorý musel dokonca na ošetrenie.

„Bolo tam rušno, chlapci sa bláznili a videla som, že na mňa niečo hodili,“ povedala pani Mária, ktorá spočiatku nechápala, o čo ide. Až doma si všimla, že na ňu z okna auta vyhadzovali surové vajíčka.

Zábavka mala aj nepriaznivé dôsledky, keď sa zistilo, že hádzanie vajíčok poškodilo bicykel.

„Svetlo nesvietilo, pretože bolo celé zatečené,“ opísala situáciu Mária. Svojim konaním jej spôsobili i škodu na oblečení. Rozbité vajíčka, je zničili ruksak a bundu a škoda sa už nedá odstrániť.

Pani Mária nie je výnimkou. V Topoľčanoch a okolí majú s týmto vajíčkovým gangom skúsenosti. Vajíčka hádzali aj na iné ženy, ktoré išli z práce. Stalo sa to rovnako neskoro večer v Krušoviciach. Obeťou sa stal i chlapec, na ktorého mal tento „incident“ nepriaznivé psychické následky, pretože sa veľmi preľakol a snažil sa schovať do kríkov.

Nevhodné vtipkovanie má už aj horšie následky. Vyšetrovanie však stagnuje

Najhoršie na tom bol muž, ktorého vajíčkom trafili rovno do oka. Následne mu opuchlo a mal na ňom podliatinu. Počul iba ako ho oslovili, hodili na neho vajíčka a vzhľadom na to, že bol v šoku sa na zvyšok udalosti si nevie spomenúť.

Topoľčany síce majú kamerový systém, ale vandali sa pohybovali v lokalitách, kde ich pohyb a aktivitu nebolo možné dobre zdokumentovať. 

„Malo by ísť o tmavé vozidlo. Nebudem hovoriť značku. Prezerali sme kamery, nepodarilo sa nájsť,“ vyjadril sa policajný hovorca Maroš Kmeťko.

Štátna ani mestská polícia nebola kontaktovaná osobami, ktoré by jej mohli dať bližšie informácie, no udalosť už polícia vyšetruje.

VÁŽNA NEHODA NA DIAĽNICI D1! HAVAROVAL MIKROBUS! Zasahujú všetky záchranné zložky
Vážna dopravná nehoda sa stala dnes na diaľnici D1, za Voderadmi smerom do Bratislavy. Podľa portálu bratislava.zoznam.sk, okolo 11:30 hodiny havaroval mikrobus. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. K nehode musel byť privolaný aj... Čítať ďalej
26 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik