Čaputová, Šimečka, Ódor - JEDNA VEĽKÁ DÚHOVÁ CHOBOTNICA
27 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Neprekvapuje ma, že podpredsedníčka Progresívneho Slovenska Zuzana Čaputová kritizuje parlament za skrátenie rozpravy o rušení Lipšicovej prokuratúry. Čaputová tým iba potvrdzuje, že aj s Ódorom vždy len slúžila PS-ku a ich sponzorom. Jedna veľká dúhová chobotnica. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD). To, čo ho neprestáva udivovať, je to gigantické pokrytectvo, s akým to Čaputová robí. 

"Kde bola pani prezidentka vtedy, keď Matovičohegerova vláda na pokyn americkej ambasády nechala v parlamente zrušiť rozpravu k Obrannej dohode s USA? Vtedy neprotestovala ani nevydávala žiadne uplakané vyhlásenia. Viete, čo urobila? Do troch sekúnd túto judášsku dohodu podpísala!" - pripomína Blaha.

A upozorňuje, že v prípade obmedzenia národnej suverenity a prítomnosti cudzích vojsk proti vôli občanov SR parlament podľa Čaputovej nemusí diskutovať ani sekundu. Ale keď chceme, aby namiesto spolitizovaného Lipšicovho úradu vyšetrovala zločiny normálna apolitická Generálna prokuratúra, tak to je národná katastrofa a nestačí ani 83 hodín diskusie.

Potrebuje ešte niekto nejaký ďalší dôkaz, že Čaputová nie je prezidentkou Slovenskej republiky, ale ďalej len provinčnou a poslušnou podpredsedníčkou PS? 

"Akoto, že ju nezaujíma, že u Matoviča sa našli prepisy nahrávok z nezákonného odpočúvania Roberta Fica ako lídra vtedajšej opozície? V USA za podobný škandál odstúpil prezident, spomeňte si na Watergate. Ale tu sa tvárime, že proti Smeru je možné použiť akékoľvek zbrane - perzekuovať, zatvárať do basy, odpočúvať, kriminalizovať, čokoľvek. A la Himmler v 1933. A keď to ich Lipšicovo gestapo, ktoré toto celé páchalo a po ktorom ostali mŕtvi generál Lučanský a advokát Krivočenko, chceme zrušiť, tak Čaputová kričí unisono so Šimečkom, že nie, to nesmieme a radšej treba znefunkčniť štát," prízvukuje smerák.

Je to VONKU! Kandidátku PS do eurovolieb povedie Ľ. Ódor! Prvé reakcie
Kandidátnu listinu Progresívneho Slovenska (PS) do tohtoročných eurovolieb povedie expremiér Ľudovít Ódor. Informoval o tom líder hnutia Michal Šimečka na stredajšej tlačovej konferencii. Viacerí však tvrdia, že Progresívne Slovensko si robilo... Čítať ďalej
24 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Na námestiach organizujú skupinové terapie, kde si liečia svoju frustráciu z toho, že nevyhrali voľby

Podľa Blahu sa na tomto príklade krásne ukazuje, za koho Čaputová celý čas kopala. Aj s PS-kárskym Ódorom. 

Politikovi už je jasné, prečo Čaputová zarezala referendum, prečo obhajovala Čurillovcov, prečo útočila na vtedajšiu opozíciu, prečo zariadila, aby Blahovi v USA zrušili Facebook. Už je jasné, prečo Ódorova vláda posielala desiatky miliónov Sorosovej nadácii. A prečo neoliberál Ódor pripravoval rozpočet, ktorý by znamenal kolaps štátu. 

Ódor, Šimečka, foto: TASR

"Chceli na pokyn PS zlikvidovať Slovensko. Nevyšlo im to, a tak teraz zúria. A na námestiach organizujú skupinové terapie, kde si liečia svoju frustráciu z toho, že nevyhrali voľby. A aby podporili ďalšieho agenta Korčoka, ktorý už za svoj život stihol precestovať všetky anály Slovenska, od Mečiara až po Matoviča."

"Pani Čaputová, odhalili sme vás. A pýtame sa už tisícikrát - to sa vážne nehanbíte takto plniť pokyny Šimečku a zneužívať svoj úrad na trápnu stranícku propagandu PS-ka? Nevadí vám, že do krížoviek sa vaše meno už navždy dostane ako "farizej na osem"?" - uzavrel Blaha svoj status otázkou na prezidentku.

Kým vláda pracuje pre ľudí, OPOZÍCIA ŠÍRI NENÁVISŤ a OPLAKÁVA SEMAFOR... V mene „právneho štátu“ (VIDEO)
Ministri súčasnej koalície musia dávať dohromady trosky, ktoré tu zanechala Matovičova vláda. Čo robí koalícia? Šíri chaos, rozoštváva občanov, deštruuje, chodí žalovať do Europarlamentu a oberá tým našu krajinu o peniaze. A... oplakáva... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik