Stanovisko GP SR k nepravdivým tvrdeniam J. Šeligu
25 | 01 | 2024 I Ivan Mihale

Generálna prokuratúra Slovenskej republiky sa dôrazne ohradzuje voči snahám politikov o vtiahnutie prokuratúry do politického boja.

Rovnako ako v prípade prokurátorky GP SR JUDr. Kataríny Habčákovej musíme konštatovať, že ani prokurátorka GP SR JUDr. Martina Cibuľová nebola osobne vyžiadať predmetný trestný spis na Úrade špeciálnej prokuratúry GP SR, ako to tvrdil na tlačovej konferencii strany Demokrati dňa 24.1.2024 Juraj Šeliga.

Tak ako prokurátorka GP SR JUDr. Habčáková, ani prokurátorka GP SR JUDr. Cibuľová doposiaľ nikdy nebola osobne v sídle ÚŠP GP SR v Pezinku v tejto súvislosti, ani v iných prípadoch. Predmetný spis bol zabezpečený štandardným postupom.

NS SR vylúčil sudcu R. Púchovského z trestného konania Norberta B. a ďalších
Najvyšší súd (NS) SR rozhodol o vylúčení sudcu Romana Púchovského z vykonávania úkonov trestného konania v trestnej veci Norberta B. a ďalších. TASR o tom informovala hovorkyňa NS SR Alexandra Važanová. "Najvyšší súd na neverejnom zasadnutí (16.... Čítať ďalej
25 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!