Maďarská ekonómka otvorene: Z EÚ sa stáva diktatúra (VIDEO)
25 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Maďarská ekonómka Andrea Hossó o EÚ hovorí, že sa mení na diktatúru plniacu záujmy veľmoci spoza oceánu. Hossó je jednou z tých, ktorí hovoria veci, ktoré by sme si v tomto slobodnom svete asi ani nemali myslieť, je preto pre mnohých nepohodlná. Český portál neCT24 priniesol video, kde Hossó hovorí aj o čo nám prinesie vytvorenie európskej armády.

„Európska únia sa mení na diktátorské spoločenstvo slúžiace záujmom amerického impéria. To, že Leyenová a ostatní sú v Davose, nie je náhoda. Dokonale rozumieme Davosu. EÚ sa stáva kľúčovým prvkom vytvárania nadnárodnej globálnej diktatúry,“ hovorí Hossó.

V Maďarsku zmarili pokus o PUČ! Extrémisti chceli ODZBROJIŤ políciu aj armádu
Maďarská polícia zasiahla proti ozbrojenej skupine, ktorá chcela prevziať moc. Maďarská polícia rozložila skupinu ôsmich podozrivých, ktorá sa pripravovala na prevzatie moci v Maďarsku a v prípade odporu avizovala aj odzbrojenie polície i armády.... Čítať ďalej
25 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

„Títo politici neslúžia záujmom Európy, neslúžia záujmom jej občanov. Ak vytvoria európsku armádu, jej účelom bude podpora amerických záujmov. Napríklad postavenie sa proti Rusku. Prípadne akémukoľvek inému štátu, ktorý majú v hľadáčiku svojich záujmov. A tiež na reguláciu neposlušných členských štátov EÚ,“dodáva maďarská ekonómka.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik