Parlamentný Jean Claude van Damme zúri ako býk a má potrebu sa vyjadriť, hoci o to nikto nestojí
25 | 01 | 2024 I Dušan Janek

„Robert Fico útočí na Rómov a podnecuje k nim nenávisť!“ šíri nezmysly kickboxer Národnej rady Slovenskej republiky Ľubomír Galko, ktorý sa len nedávno vyjadril na adresu predsedu parlamentu výrazom dilino, označujúcim hlupáka práve rómskym výrazom.

Ľubomír Galko, člen parlamentného gangu OĽaNO pod vedením vypĺznutého, no stále falošne zavýjajúceho vlka Igora Matoviča hromží, kým je obklopený svojou ochrankou, ktorá by mala mať do jedného oblečené zvieracie kazajky.

Ešte nedávno sa tento vetchý konárik držiaci pokope len vďaka obleku vyhrážal Erikovi Kaliňákovi zo strany Smer – SSD, že keby ho stretol v chodbách parlamentu, podal by si ho tak, že by potreboval stomatológa. Pri pohľade na neho je jeho vyjadrenie k pobaveniu, pretože keď sa dostaví na Slovensko víchrica Jitka, bude musieť asi zostať sedieť doma, aby ho vonku neodvial vietor tam, kam bude fúkať.

Zúriaci býk Ľubomír označil premiéra snáď až za rasistu. Ďalší z jeho záchvatov bludov

„Podňecuje k nim nenávisť, vysmieva sa obetiam vojny na Ukrajine a šliape po pamiatke agresorom zavraždených detí a žien,“ blúzni vo svojom statuse Galko. Na adresu Petra Suska tiež utrúsil zopár svojich výplodov, keď napísal, že pretláča zákon v podstate podporujúci násilie a lúpeže. Nepochopil princíp, na ktorom je zákon postavený, tak ako počas svojho pôsobenia v politiky, a určite aj predtým, nepochopil nič.

Mierumilovný Galko ešte dodal pacifistickú perličku na záver. „Vládne nám banda debilov a grázlov.“ S debilmi a grázlami má dlhoročnú skúsenosť, pretože tento pätolízač Matovičovcov s nimi spolupracuje veky.

Hlas ľudu: Dilino Galko
Pýtam sa, čo je horšie. Nazvať niekoho americkou ku*vou alebo dilinom? To prvé skandovali ľudia pred rokom na proteste Smeru a druhé zaznelo nedávno v parlamente. A keď už sme pri protestoch, na tých súčasných zas počuť: Fico do basy! Korčok na... Čítať ďalej
20 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Galko pridáva navyše jeden bonus. Nie, že by o to niekto stál...

Na adresu svojich bývalých kolegov z SaS ohľadne volieb na post predsedu tejto strany sa ešte vyjadril, vzhľadom na to, že sa niekto pýtal na jeho názor, o čom sa dá s úspechom pochybovať, že sa snaží minimálne vyjadrovať k jeho bývalej strane. „Pokiaľ vyslovene nemusím, lebo to pokladám za uzavretú kapitolu a chcem hľadieť už len dopredu.“ Určite nemusí, pretože SaS je na jeho názor sotva kto zvedavý. Ale on MUSÍ, lebo chce. K danej téme povedal to, že je mu úplne jedno, kto to bude. Viskupiča označil za „trtka“ a servilnú podržtašku. Ku  Gröhlingovi nechcel vraj povedať ani slovo. Hoci sa ho v podstate určite nikto nepýtal a o jeho trápne sarkazmy ani nestál. SaS je táto komická figúrka parlamentu určite iba na smiech, i keď samotné SaS nepatrí medzi strany, o ktorých by sa dalo povedať, že zapadajú do seriózneho obrazu NR SR.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik