Ľuboš Blaha venuje pár slov "objektívnym" médiám i pokryteckým českým športovcom. Nezabúda i na bratislavskú kaviareň
25 | 01 | 2024 I Dušan Janek

„Nádejným kandidátom“ na post prezidenta sa stal zamestnanec ÚPN Patrik Dubovsky, známy akurát tým, že podal trestné oznámenie na slniečkarmi a pseudodemokratmi tak milovaného Ľuboša Blahu. Samozrejme, za vyvesenie obrazu „masového vraha“ Che Guevaru v Blahovej kancelárii. Čo teda stačí dnes na to, aby ste si získali priazeň potenciálnych voličov? Vyjadriť nepriazeň na podpredsedu strany Smer – SSD a byť odporcom všetkého, čo sa Smeru týka.

Dubovský sa v minulosti „preslávil“ tiež tým, že bol členom karieristickej strany na jedno použitie Za ľudí. Aby sa dnes zviditeľnil, stačí, ak chodí na tlačovky farizejov z KDH, čím prejavuje svoju apolitickosť. Je to človek, ktorý neznesie žiadnu kritiku na svoju osobu a má tendencie pri akomkoľvek náznaku niečoho tvrdšieho emocionálne skolabovať.

„Keby mu pod oknami stáli opití Progresívci ako mne a vrieskali, aby som aj s rodinou zišiel dolu, nech nás zabijú, to by bolo plaču. Ale to sa smie len pri Blahovi,“ povedal podpredseda parlamentu, ktorého majú neoliberáli a ich besní psy na muške.

Ľuboš Blaha nezabudol spomenúť svojho obľúbenca Riška Dírera, ktorý si nezabudol kopať ako besný kôň v ta3. „Kde je Mediálna rada, ktorá šikanuje Frontinus, ale infantílne útoky od moderátora na Smer jej nevadia?“ pýta sa Blaha. Dírer frflal, že Smer je stranou odsúdených politikov. Keď mu Maroš Kéry vyvrátil jeho plané reči, stratil dych. Dírer však svoju zženštilú urážlivosť prejavil tým, že sa nemienil ospravedlniť ani slovkom. ta3 to ale neprekáža. Za to sú evidentne platení. Tak ako za útoky na premiéra, keď hovorí, ako to na Ukrajine v skutočnosti je. Že je to skorumpovaná vláda premoknutá do nitky servilnosťou voči USA.

Blaha nezabudol spomenúť ani Martinu Šimkovičovú, proti ktorej bojujú nielen médiá svojim chabým tliachaním, ale predovšetkým opozícia, používajúca falošné petície s číslami nemajúcimi absolútne žiadnu relevanciu.

„Jeden z najčítanejších slovenských spisovateľov Jozef Banáš odhalil praktiky fondov na Ministerstve kultúry, ktoré sa aktuálne chystá prečistiť ministerka Martina Šimkovičová. Držím jej palce,“ vyjadril sa Blaha.

Slniečkari Banášovu žiadosť ignorujú, hoci je jedným z najrenomovanejších a najúspešnejších slovenských literátotov. Radšej venujú pozornosť neschopným poetom ako sú Havran, Štrasser, Kepplová či Kopcsay z hniezda zmijí Denník N.

Nečudo, že si potom títo rádoby umelci tak radi kopnú do ministerky kultúry, keď nemieni podporiť ich opileckú tvorbu, vzhľadom na to, že nemieni dotovať ich večne smädné krky a prázdne vrecká, ako to robila bývalá vláda.

To, že premiér podporuje preklepnutie si covidových zločinov páchaných bývalou vládou prostredníctvom Petra Kotlára je tiež niečo, čo Matovičovo-Hegerovským nepodarkom nevonia. Opozícia tvrdí, že vláda sa venuje len svojmu, no jej rečičky neobstoja. Vláda sa venuje skutočným problémom a neotáľa. Nekydá na seba navzájom, čo bolo prioritou bývalej vlády po takmer celé tri roky jej fungovania, kým nehodila do ringu uterák a nenechala vládnuť impotentných úradníčkov dosadených prezidentkou.

Blaha nemôže odpustiť neustále útoky „objektívnych“ médií na adresu vlády. Nedá sa... A sú dôkazy.

„Pár minút pred tlačovkou Smeru si kameraman telefonicky pýtal pokyny z redakcie, či smie natáčať tlačovku Smeru. Do dvoch sekúnd mu z redakcie prichádza odpoveď: Smer nie, Blaha nie. Môže sa zbaliť a odísť. Len pripomínam, že išlo o zásadné vyjadrenie Smeru ku kontrarezolúcii, ktorú sme pripravili proti protislovenskej rezolúcii Európskeho parlamentu,“ dodáva. Je čudo, že poslanci za Smer a všeobecne za koalíciu majú ťažké srdce na médiá, ktorým pravda nevonia?

TOTO STE EŠTE NEVIDELI! Oligarchické médiá sa predviedli... A TU JE DÔKAZ (VIDEO)
Podpredseda Národnej rady SR Ľuboš Blaha (Smer-SSD) zverejnil video. V ňom sa chvíľu pred tlačovou besedou Smeru telefonicky dohovára kameraman s redakciou. Kameraman si pýta pokyny – ide to najlepšie – Blaha a on nevie, či to má vypnúť a skončiť.... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Blaha sa nezabudol vyjadriť ani za faux pas, ktorým sa pochválila hrdinská Slavia Praha.

„Miera fanatizmu v spoločnosti rastie, predovšetkým na strane slniečkarov. A obeťou sa žiaľ stáva aj šport. Preboha, zastavme to, kým je čas,“ apeluje Blaha. „Tie najradikálnejšie prejavy fanatickej nenávisti momentálne prichádzajú z Česka a mne je to veľmi ľúto, pretože český národ je nám najbližší.“ Aspoň teda bol, dokedy do kresla premiéra nezasadol Robert Fico, otáčajúci politické kormidlo rozumnejším smerom.

„Už ako dieťa som fandil futbalovej Slavii Praha, za ktorú hrával môj obľúbený reprezentant Ivo Knoflíček. Otec ma brával na ich zápasy, to bola krása. Keď ich v Škótsku neprávom označovali za rasistov, stál som na ich strane. Ale po včerajšku s nimi končím. Definitívne. Nech žije Sparta,“ neodpustil si Blaha. „Kopať do nášho Slovanu iba za to, že hral zápas s Dinamom Moskva? To vážne? Neviem o tom, že by niekto odmietol hrať s Američanmi, keď pustošili Irak.  Alebo so Saudskou Arábiou, keď viedla vojnu proti Jemenu. Alebo s Izraelom kvôli Gaze. Strašné pokrytectvo!“ stojí si Blaha za svojim. „Ako súvisí futbal s politikou? A vojnami? To isté platí pre hokej. Zbláznili ste sa?“

„Vždy som obdivoval Jaromíra Jágra, ale po tom, čo spáchalo jeho Kladno na našom hokejistovi Júliusovi Hudáčkovi, som s týmto klubom takisto nadobro skončil. Jágr-nejágr. Za to, že nás hokejový brankár hral za kazašský klub, z Kladna ho vyhnali. Vraj lebo hral v KHL. A on veselo zamieril do Nemecka, kde je hviezdou Frankfurtu.  Tam nikomu nevadí, že hral v KHL, pretože v Nemecku zjavne vedia, že politika do športu nepatrí. To fanatici v Kladne ani v Slavii žiaľ zatiaľ nezistili. Smutné,“ dodal Ľuboš Blaha.

Takéto útoky nesmerujú iba na Rusko. Sú to prejavy rasizmu a šovinizmu, ako prízvukuje Blaha. Spomenul i megapokrytcu Hašeka, ktorý korčuľuje nielen na ľade, ale aj v názoroch, keď mu tečie do korčúľ. V podstate mu ide iba o biznis, ku ktorého hodnotám prilipol viac, ako ku športu.

„Prosím, neťahajme do športu politiku. Šport má spájať, nie rozdeľovať. A Slovanu patrí úcta za to, že to pochopil. Ruskí športovci patria do medzinárodných súťaží. Bodka,“ dokončil svoje vyhlásenie na sieti Telegram Blaha.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme