Brutálna bitka na autobusovej zastávke: Traja tínedžeri skončili zranení!
24 | 01 | 2024 I Ivan Mihale

Mlátili sa hlava-nehlava. Na autobusovej stanici vo Vranove nad Topľou došlo k fyzickému napadnutiu troch mladíkov, vo veku 15, 15 a 16 rokov.

Útočníci spôsobili napadnutým chlapcom zranenia, predbežne s dobou liečenia do 7 dní.

Z celého incidentu existuje video, ktoré má na sociálnej sieti  už tisíce zhliadnutí. „Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Vranove nad Topľou v prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva,“ informovala polícia.

„Polícia na prípade intenzívne pracuje od prvého momentu odkedy sa o ňom dozvedela a preveruje a zhromažďuje všetky potrebné podklady smerujúce k objasneniu prípadu a vzneseniu obvinení osobám, ktoré sú podozrivé zo spáchania uvedeného skutku,“ dodali.

Robert Fico sa stretol s Denisom Šmyhalom. Diskusia prebehla konštruktívne, rázne, no na úrovni
Pred pár minútami sa vrátil premiér Fico zo stretnutia so svojim ukrajinským proťajškom Denisom Šmyhalom. Ihneď na to ho čaká stretnutie s nemeckým spolkovým kancelárom Scholzom. Robert Fico si z Ukrajiny doniesol zmiešané dojmy. Nezabudol ani... Čítať ďalej
24 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik