Sen Veroniky Remišovej o krutých trestoch! (VIDEO)
23 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Veronika sa už dlho stavia do mušketierskej pozície, keď ako jedna hovorí za všetkých. Pretože čo povie ona, je ako keď zákon káže. Najnovšie sa vyjadrila, že proti Novele trestného zákona sú prakticky všetci. Samozrejme... „...keď už teda neberieme do úvahy opozíciu...“, ako sa vyjadrila Remišová pri svojom prejave v parlamente, aj keď si všimla, že jej slová zostali nepovšimnuté a poslanci sa zaoberali dôležitejšími záležitosťami, čiže hocičím iným.

„Proti novele zákona je prezidentka, rada prokurátorov (ktorých si vybrala ako vyvolených tiež prezidentka) či zástupcovia „odbornej verejnosti,“ inak povedané absolútni laici a diletanti, zástupcovia odborných organizácií, celá spoločnosť...,“ upravila dramaticky intonáciu Remišová, snažiac sa o postup do osemfinále Hviezdoslavovho Kubína, no virtuozita v pátose akú dosahuje Čaputová jej dopriata na prvé počutie nie je.

Poslanci opozície upozorňujú, že za lúpeže, krádeže, vlámania už nebude trest, ktorý by páchateľov odrádzal od tejto trestnej činnosti. Veronika by mala jasať a skákať dva metre od zeme, pretože ak by to bola pravda, za jej mnohomiliónové okrádanie Slovenska by sa dostala iba za mreže a nie rovno pod šibenicu. Ale poslankyni Remišovej znova nedochádza, že bojuje sama proti sebe, keď sa chce voči materiálnemu zločinu stavať čo najprísnejšie, lebo ak by čo len trocha nakukla do svojej minulosti a svedomia, našla by tam zlodeja par excellence.

„Zo Slovenska sa stane kriminálna diera celej Európy...,“ horekuje Remišová.

Remišová kritizuje koalíciu, ktorá vraj rieši seba. Nedá sa povedať, že by mala pamäť slona, pretože slon nezabúda. Ak by bola požehnaná pamäťou, spomenula by si, čo riešila vláda, ktorej bola súčasťou. Určite nie problémy obyvateľov Slovenska, ale problémy vrchného principála Matoviča, jeho šašov a politických artistov vystreľujúcich sa z kanóna spolu s perlami, aké si dovtedy slovenská politika nepamätala.

Každopádne, obdivuhodná vytrvalosť poslankyne za OĽaNO v mlátení prázdnej slamy si zaslúži poslanecký fakt. Pretože ak už sa neprejaví ničím prínosným, aspoň pobaví. Tých pár ľudí, čo ešte pri jej prejavoch v parlamente nezaspali.

POVESTNÁ EXPERTKA na všetko VERONIKA bilancuje neschopnosť koalície... Po svojom
Zužujúci sa slovník členov OĽaNO neobohatila ani Pallas Aténa Veronika Remišová pri jej kritike o destabilizácii právneho štátu, spochybnení obnovy politickej kultúry, či snahe o spätné zavedenie rovnováhy krehkej demokracie. Nešetrí prskaním síry... Čítať ďalej
04 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik