Hlas ľudu: ALE VEĎ TO JE CHORÉ!
23 | 01 | 2024 I Mária Škultétyová

Že sa vám to nepáči? Veď ani mne. Ale my ľudia sme všelijakí. Niekto má rád Fica, niekto zas Matoviča alebo Remišovú. Niekto uznáva výsledok demokratických volieb a niekto sa s ním nevie zmieriť. Aj v tom treba vidieť príčinu súčasných protestných zhromaždení. Dnešný „chorý“  titulok sa mohol zrodiť iba v chorej hlave. Našla som ho na stránke „najlepšej“ ministerky Remišovej ako odpoveď na slová chvály vlády OĽaNO a kritiku tej súčasnej.

Kedysi mi jeden môj študent radil, aby som nečítala komentáre pod článkami. Vraj sú plné trollov a nenávisti. Napriek tomu si niektoré komentáre prečítam. Sú vzorkou istej skupiny národa. O Remišovej som sa už viackrát vyjadrila, ale to, čo som našla pod jej poslednými kydmi,  stojí za prečítanie. Mnohé komentáre pripomínajú nápady a myšlienky Igora Matoviča. Človek nevie, či sa má smiať, alebo plakať.

Veď posúďte sami!

A len do nich! Slovensko je super strana.

Ficove kroky smerujú k mafiánskemu štátu, aký vytvoril Kremeľ.

Veronika, super!

Niet pochýb o úspešnosti vlády Matovič, Heger, a hlavne pani ministerky Remišovej.

Tento je dlhý, „fundovaný“, stojí zato prečítať si ho

KONAJTE KONŠTRUKTÍVNE! FICA TREBA ELIMINOVAŤ REVOLUČNÝMI METÓDAMI, ktoré majú PREDNOSŤ PRED výsledkami demokratických volieb (nehovoriac o tom, či neboli náhodou zmanipulované. Viď exitpoly, resp. výpadok pri sčítavaní hlasov) MÁME NA NE  PRÁVO, KTORÉ BY NÁM AJ BRUSEL ODOBRIL. Treba, aby Heger s Matovičom (ako expremiéri majú s nimi adekvátne  kontakty) do Bruselu znovu vycestovali za Reynoldsom a Ursulou. ČO NAJSKOR! VYSVETLÍM! Ak sa mu podarí Brusel presvedčiť, tak verbálne zmyje zo seba zodpovednosť (prehajdákaných 3% hlasov pre SK pravicu, vďaka ktorým mohol byť vo voľbách PAT) za súčasný hrôzostrašný stav!

Tu je NÁVOD ako postupovať

1.Budeme sa musieť po najbližšom proteste presunúť z Námestia SNP pred Ficovu bytovku. Bohužiaľ, Fico rozumie iba nátlaku, nejaké naše poskakovanie na námestiach považuje za našu slabosť. Čím skôr to pochopíme, tým skôr ukončíme tento Armagedon!

2.Vyžiadajme si od Bruselu právo na realizáciu/aplikáciu revolučných metód a na skutočné ukončenie 34 rokov dlhotrvajúcej revolúcie, keďže jej ukončeniu kontinuálne 34 rokov kladú exčlenovia KSČ polená pod nohy. Po Novembri 89 sme im demokraticky dali šancu. Oni ju nielenže nevyužili, ale naopak, zneužili. Preto nemajú právo nám konečne ukončiť 34 rokov trvajúcu revolúciu bez ohľadu na výsledky demokratických volieb! Veď demokracia by mala mať právo akosi sa brániť! Veď keď demokraciu postavia do Kolosea proti súperovi so sieťou, tak tam má ostať bez zbrane, lebo je to demokratické? Veď aj dopraváci majú klauzulu 3x a dosť. Bude potrebné zriadiť obdobu tzv, Norimberského tribunálu za účasti bádateľov UPN Dubovského, Morbachera, Slávika, Flaščáka ai., SK ústavných sudcov, ako aj zástupcov Bruselu. Výsledkom pojednávania by mala byť klauzula o ZNEPRÍSTUPENÍ možnosti voči exčlenom KSČ byť pripisovaný na kandidátky politických strán uchádzajúcich sa o priazeň voliča z titulu horeuvedených exaktných dôvodov.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik