Filip Kuffa je vytočený do biela! Prvé trestné oznámenie už boli podané a budú ďalšie a ďalšie...
23 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

"Prvé trestné oznamenie na budajovcov už bolo podané a budú podané ďalšie trestné oznámenia. Slávni protikorupční nominanti a bojovníci OLANO teraz akože Demokrati, vôbec neboli protikorupční bojovníci," zdôrazňuje vo videu na sociálnej sieti Filip Kuffa - SNS - ŽIVOT NS.

Zúfalý “exemplár” Kiča sa podľa Filipa Kuffu vehementne snaží prekryť kauzy, ktoré v tom čase ako vedúci zamestanci MŽP mali riešiť a neriešili.

"Neriešili škody na majetku štátu, pri ktorých sa ukazuje že môže ísť rádovo až o miliardové cifry. Odkedy sme začali meniť riaditeľov správ národných parkov, a tí nám začali odkrývať pofidérne konania, vyskakujú tu určití predstavitelia ako takí šašovia z krabičky," hovorí Kuffa.

"Bývalé vedenie ministerstva životného prostredia, budajovci kičovci aj smatanovci tu môžu vypisovať o rysokamzíkoch a neviem o čom koľko chcú. Môžu sa snažiť prekrývať trestnú činnosť koľko chcú. Nepomôže im to. Trestné oznámenia budú podávané ďalšie a ďalšie. Každé jedno zistenie ich protiprávnej činnosti, ktoré sa k nám dostáva, bude posunuté orgánom činným v trestnom konaní, nech to preveria," vysvetľuje Filip Kuffa.

"Budete sa diviť, čo všetko sa dialo počas ich bačovania a pod rúškom reforiem… Nenecháme sa zastrašovať," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Kuffa.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik