TRAGÉDIA V ROVINKE! Policajti objavili v jazere TELÁ bez známok života
22 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Tragická udalosť v Rovinke v okrese Senec. V jazere objavili telá muža a ženy bez známok života. Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci aktuálne preverujú okolnosti tragickej udalosti, ku ktorej došlo v jednom z jazier v seneckom okrese.

„Na základe telefonického oznámenie boli policajti v ranných hodinách vyslaní k vozidlu zn. Volkswagen, ktoré bolo zaparkované v blízkosti jazera. Na zamrznutej vodnej ploche jazera sa nachádzali topánky a ľad na jazere bol popraskaný. Vo vodnej ploche jazera boli následne nájdené telá muža a ženy bez známok života,“ informovala bratislavská polícia na sociálnej sieti.

„Tiesňová linka 155 na miesto vyslala ambulanciu,“ pre tvnoviny.sk potvrdila hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová. 

Policajti aktuálne vykonávajú na mieste potrebné úkony, bližšie informácie k prípadu poskytnú, až keď to situácia vo vyšetrovaní umožní.

„V nadväznosti na tento prípad apelujeme na verejnosť, aby občania dôsledne zvážili vzhľadom na aktuálne poveternostné podmienky pohyb na zamrznutých jazerách a vodných plochách,“ upozorňuje polícia. 

MIMORIADNE TU vo veľkom VYKRÁDAJÚ domy! Viaceré obce VARUJÚ
Dávajte si veľký pozor na zabezpečenie svojich nehnuteľností. V okresoch Lučenec a Poltár upozorňujú obce na vykrádanie rodinných domov. Nie je vylúčené, že zlodeji budú kradnúť aj na iných územiach na Slovensku, informujú regiony.sk. Viaceré... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik