TOTO STE EŠTE NEVIDELI! Oligarchické médiá sa predviedli... A TU JE DÔKAZ (VIDEO)
22 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Podpredseda Národnej rady SR Ľuboš Blaha (Smer-SSD) zverejnil video. V ňom sa chvíľu pred tlačovou besedou Smeru telefonicky dohovára kameraman s redakciou. Kameraman si pýta pokyny – ide to najlepšie – Blaha a on nevie, či to má vypnúť a skončiť. Z redakcie zrejme dostáva pokyn, že má končiť, na čo spokojným hlasom redaktor konštatuje, že tak to teda vypína. Blaha si na sociálnej sieti Telegram neodpustil ostrú reakciu.

Blaha na Telegrame konštatuje, že kameraman dostal z redakcie stopku – Smer nie, Blaha nie, môže sa zbaliť a odísť.

„Len pripomínam, že išlo o zásadné vyjadrenie Smeru ku kontrarezolúcii, ktorú sme pripravili proti protislovenskej rezolúcii Európskeho parlamentu. Dírer z TA3 tejto téme venoval celú nedeľnú diskusiu, čiže nikto nemôže tvrdiť, že by išlo o okrajovú tému. Napriek tomu médiá hlavného prúdu svojich divákov odmietajú informovať o postoji najsilnejšej koaličnej strany. Lebo Blaha. Lebo Smer,“podotýka Blaha, podľa ktorého sa potom nemôžu čudovať, že niektoré redakcie Smer označuje za nepriateľské. To, čo voči strane niektoré médiá predvádzajú, Blaha označuje za čistú nenávisť.

„Pozrite si to sami a pochopíte všetko o slovenských liberálnych médiách. Oni sú hanba žurnalistiky,“ pobáda podpredseda Národnej rady.

„A čudujete sa? Vlastnia ich finančné skupiny ako J&T, ktoré si pakovali vačky na kšeftoch počas Matovičovej vlády. Celé Slovensko vie, kde má Pavlínka prachy. Iné médiá vlastnia iní oligarchovia. A všetci nenávidia Smer, pretože robíme politiku pre ľudí, nie pre nich. A obzvlášť nenávidia mňa, pretože hovorím pravdu na plné ústa. A bránim Slovensko pred opozičnými judášmi v EP, čo je najväčší hriech,“ myslí si Blaha.

Pýtam sa - kde je Mediálna rada? Tomuto hovoria objektívne a nezávislé vysielanie? Najväčší vládny klub má tlačovky a toto sa udeje pár minút pred ňou? Ale hlavne nezabudnite vyzývať vládu, vy neoliberálni pokrytci z EP, aby sme hlasné trúby oligarchov, ktoré eufemisticky nazývate médiá, brali vážne. Zabudnite na to. Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva,“ uzatvára podpredseda NR SR.

SMER ŽIADA OSPRAVEDLNENIE OD DÍRERA!
NENAPRAVITEĽNÝ MODERÁTOR DÍRER, ČAKÁME OSPRAVEDLNENIE ZA EVIDENTNÉ KLAMSTVÁ VOČI VLÁDE SR! Vyzývajú smeráci moderátora na sociálnej sieti. Hostia relácie V politike na TA3 za stranu SMER - SSD boli Marián Kéry a Katarína Roth Neveďalová. A Dírer... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik