NOČNÉ PEKLO! Smrtiaca explózia v tuneli Horelica (FOTO)
22 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Alkohol za volantom sa navypláca. Nie len tým, čo ho požijú. Doplácajú naň aj tí, ktorí sa s opitým vodičom dostanú do kontaktu tak, ako tomu bolo v sobotu v noci v tuneli Horelica neďaleko Čadce. Opitý 46-ročný vodič prešiel do protismeru a narazil do oprotiidúceho auta. Nastala explózia a vodič druhého auta zomrel.

Vodič bol vyšetrovateľkou Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) v Čadci v súvislosti s tragickou dopravnou nehodou obvinený z trestného činu usmrtenia. Podľa krajskej policajnej hovorkyne Gabriely Kremeňovej vyšetrovateľka okrem toho spracovala podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

Tragická nehoda sa odohrala v sobotu, zhruba poldruha hodiny po polnoci. 46-ročný vodič opitý nasadol do auta a vydal sa na cestu s 1,92 promile alkoholu v krvi. Muža k autu doviezol taxikár, ktorý uviedol, že mužovi sa snažil v šoférovaní zabrániť.

"Ešte som ostal za ním stáť ho chvíľu blokovať, aby som ho presvedčil, ale musel som ísť na zákazku,"uviedol, pričom na opitého vodiča zavolal policajtov. Kým tí vodiča našli, ten už pri výjazde z tunela Horelica spôsobil tragédiu.

Facebook / Polícia Slovenskej republiky | V sobotu po polnoci spôsobil opitý vodič peklo v tuneli Horelica

S vozidlom podľa facebookovej stránky Polícia Slovenskej republiky vodič so svojim autom prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke so Škodovkou s poľským evidenčným číslom.

„Po čelnej zrážke došlo k vznieteniu vozidiel. Po uhasení požiaru bolo vo vozidle Škoda nájdené torzo tela osoby neznámej totožnosti. 46-ročný vodič bol prevezený na ošetrenie,"informovala po nehode polícia. Okolnosti nehody naďalej vyšetruje.

ŠOKUJÚCA TRAGÉDIA! Vlak zabil OTCA so SYNOM
Pod kolesami rýchliku zomrel otec a jeho syn. K tragédii došlo včera (20.1) večer na trati pri Trenčíne. Podľa dostupných informácií obaja ležali na koľajniciach Incident sa stal o 19:40 na koľajniciach medzi Trenčínom a Trenčianskou Teplou. “Vlak... Čítať ďalej
21 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik