Milan Mazurek: Z TOHOTO VÁM PRÍDE ZLE! (VIDEO)
22 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

EÚ IDE PREPÍSAŤ NÁŠ DEJEPIS! Podpredseda mimoparlamentného hnutia Republika Milan Mazurek tvrdí, že z toho, čo odhlasoval Európsky parlament nám príde zle. Poslanci EP schválili uznesenie, v ktorom navrhujú navždy sa vysporiadať s našimi rasistickými dejinami! Keďže vraj výučba o našich predkoch a úcte k nim, vedie k nenávisti, potrebujeme ju potlačiť a do popredia presunúť výučbu o Európskej integrácii a "európskom občianstve", píše v komentári k svojmu videu Mazurek.

Na tento účel majú učitelia dejepisu absolvovať akési preškolenie a k učebniciam dejepisu pribudnú príručky z EÚ. Tiež sa budú meniť školské osnovy. V rámci nich národné dejiny nebudú smieť zavadzať tým progresívnym, o EÚ.

„Slovenská identita má ísť bokom a nahradí ju euroobčianstvo. Štúra, Štefánika a Hlinku tak nahradí Merkelová, Juncker a Leyenová,“ vysvetľuje Mazurek.

„V uznesení poslanci kritizujú prakticky všetko, čo nám poskytuje národnú hrdosť a identitu a žiadajú to postupne zničiť a urobiť z nás nemysliaci dav „nového európskeho človeka", kde jediná identita bude tá EÚ,“konštatuje Mazurek a dopĺňa, že za uznesenie hlasovali  europoslanci za Smer, OĽaNO, PS. Zdržali sa: SaS, Radačovský a proti bol Milan Uhrík - Republika

Mazurek preto nabáda, aby sme si v nadchádzajúcich eurovoľbách vyberali poslancov, ktorí sa za Slovensko postavili v každej situácii a odmietli mazanie našich dejín v školách.

Viac vo videu: 

Raši: Progresívne Slovensko nemá Slovensku čo ponúknuť
Minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie (MIRRI) Richard Raši (Hlas-SD) hovorí, že jedinou náplňou Progresívneho Slovenska je hľadanie hlúpych senzácií, na ktorých stavajú svoju oponentúru voči ešte ani nenavrhnutým zmenám v... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik