Kramplová: Slovensko nepotrebuje liberálne podvody (FOTO)
23 | 01 | 2024 I Eka Balašková

Proti ministerke kultúry Martine Šimkovičovej sa prakticky od jej menovania strhla šialená antikampaň, ktorá nijako neutícha. Skôr naopak. S jej pribúdajúcimi rozhodnutiami, za ktorými stojí množstvo Slovákov, sa tlak na jej odvolanie, dokonca zosmiešňovanie, stupňuje. Proti Šimkovičovej vystúpila aj Magda Vášáryová, ktorá tiež podpísala petíciu za ministerkino odstúpenie. Medzičasom sa Dagmar Kramplová, podpredsedníčka SNS a poslankyňa NR SR na Facebooku vyjadrila v zmysle, že aj ona je za Slovensko bez liberalizmu.

Dagmar Kramplová upozorňuje, že kým kultúrne pamiatky chátrali, inštitúcie živorili, bola tu skupina aktivistov, ktorí žili zo štátnych dotácií. Práve oni stoja za petíciou za odstúpenie. Lenže čísla nepustia a počtom „podľahla“ aj prezidentka Čaputová, ktorá pochopila, že nemá podporu. Práve to by podľa Kramplovej mali pochopiť aj tí, ktorí neustále broja proti Šimkovičovej – aj petíciou, ktorá čím ďalej, tým viac javí prvky podvodu. Kramplová vysvetlila, v čom podľa nej tkvie podvod. Medzitým vznikla petícia na Šimkovičovej podporu. Pod ňou pribúdajú podpisy pomalšie, no autorov zrejme z podvodu obviniť nemožno...

Plnia predvolebné sľuby

„Kým roky tu skutočné kultúrne inštitúcie treli biedu a živorili, Dorota Nvotová a jej podobní tu roky parazitovali na štátnych dotáciách. Kým múzeá opatrujúce najvzácnejšie historické artefakty roky nedokázali získať dotácie na ich reštaurovanie a záchranu, peniaze išli na sfetovaných pseudoumelcov a na LGBT pochody, ktoré za kultúru považujú predvádzanie holých zadkov na ulici. Presne tak ako sme sľúbili, tejto liberálno extrémistickej pseudokultúre je koniec,“píše Kramplová s tým, že aj ona rovnako, ako drvivá väčšina občanov SR podporuje kroky ministerky kultúry Šimkovičovej. Tie podľa Kramplovej vedú k ozdraveniu našej kultúry a odstaveniu „parazitov na štátnych dotáciách“.

Facebook / Dagmar Kramplová

„Každý normálny človek vidí, že Nvotová, LGBT pochody a ďalšie zvrátenosti liberálneho extrémizmu žiadnu kultúru nepredstavujú,“ myslí si Kramplová.

PROGRESÍVCI ÚTOČIA! A prezidentka mlčí...
Slovenskí „pravdoláskari“ majú o etikete čudné predstavy, ako podotkol vo svojom statuse na sieti Telegram Ľuboš Blaha. Pretože nie je „dáma“ ako „dáma.“ Aspoň pre nich. Zuzana Čaputová, ktorú velebili a obraňovali, má totiž vyššiu hodnotu ako... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Petícia ako výsledok frustrácie

„Skutočnosť, že väčšina občanov Slovenskej republiky podporuje kroky ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej potvrdila aj v uplynulých dňoch slniečkármi zorganizovaná pseudopetícia, ktorou táto menšina liberálnych extrémistov zase a opäť (podobne ako v prípade protestov) dáva verejnosti na vedomie, že nedokáže prijať demokratické rozhodnutie, ktoré občania Slovenskej republiky urobili vo voľbách a v ktorých občania SR liberalizmus jednoznačne odmietli! Uvrešťaná liberálna menšina chce však aj naďalej nedemokraticky a diktátorsky ovládať Slovensko a chce aj naďalej diktovať väčšine Slovenska to, čo väčšina Slovenska odmieta,“upozorňuje Kramplová s tým, že ak by aj počet podpisov na petícii skutočne presiahol stotisíc, je potrebné uvedomiť si, že to sú stále len čosi vyše dve percentá voličov v SR.

„Pre nechápavých liberálov, ktorí sa odmietajú zmieriť s volebnou porážkou, to zopakujem ešte raz - v žiadnom prípade nebude 2,3%-ná liberálna menšina diktovať 97,7% občanom Slovenskej republiky to, kto má byť ministrom a akú politiku má robiť! Zabudnite už raz a navždy na to, že väčšine Slovenska bude diktovať politiku menšina liberálnych extrémistov,“ duplikuje poslankyňa s tým, že čísla nepustia.

Prezidentka pochopiť musela

„Vašich smiešnych 2,3% nepredstavuje väčšinu Slovenska. Väčšina Slovenska rozhodla vo voľbách a bude pre vás lepšie, ak pochopíte realitu, podobne ako ju musela pochopiť aj Zuzana Čaputová, ktorá po minuloročnom referende zistila, že viac zvolená nebude. Na pripomenutie, referenda za možnosť odvolať vládu sa minulý rok zúčastnilo 1.193.198 občanov SR, Zuzanu Čaputovú volilo 1.056.582 občanov SR,“ dopĺňa podpredsedníčka SNS. Tá pripomína, že ako Slovensko liberálny extrémizmus odmietlo v referende, či vo voľbách, prieskumy hovoria aj o tom, že by ho mohlo odmietnuť aj v prezidentských voľbách.

O kľúče od prezidentského paláca má záujem 11 kandidátov
Veľa povolaných, jeden vyvolený. Aj tak sa dajú charakterizovať prezidentské voľby, ktorých prvé kolo sa bude konať v poslednú marcovú sobotu. Termín určil predseda parlamentu Peter Pellegrini. Keďže mandát súčasnej prezidentke sa končí v polovici... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Nech si ministerstvo kultúry SR plní povinnosti

Kramplová vo svojom statuse hovorí aj o tom, že intenzita útokov voči Šimkovičovej svedčí o tom, ako veľmi „liberálni extrémisti“ o tieto dotácie nechcú prísť.

„Dávam im týmto na vedomie - peniaze odteraz pôjdu na aktivity, ktoré budú podporovať zachovanie slovenskej kultúry, pretože je povinnosťou slovenského ministerstva kultúry starať sa o slovenské kultúrne hodnoty, nie o vnucované liberálne zvrátenosti. Zároveň dávam liberálnym extrémistom na vedomie, že tak ako vám bol zatvorený štátny dotačný peňazovod, tak vám bude zatvorený aj váš sorošovský peňazovod zo zahraničia! Ministerke Martiny Šimkovičovej týmto vyjadrujem svoju absolútnu podporu,“ dopĺňa Kramplová. Tá vzápätí spochybnila aj petíciu proti Šimkovičovej, ako kybernetický podvod.

Prstom ukazovať nebude

Práve kybernetické útoky a hybridné hrozby sú veľkou témou liberálov. Kramplová si teda požičala ich optiku, ktorou sa pozrela nie len na protesty, ktoré organizujú, ale hlavne na petíciu, ktorú zorganizovali proti ministerke kultúry Šimkovičovej. Práve o tej petícii sa, ako o kyberpodvode, hovorí stále viac.

„Nebudem na nikoho ukazovať prstom, koniec koncov, občania Slovenskej republiky vedia viac ako dosť o spoločnostiach, ktoré sa v minulosti angažovali v sčítavaní hlasov vo voľbách a aké pochybnosti o regulérnosti tohto spočítavania hlasov vznikli. Pozrieme sa priamo na petíciu namierenú proti ministerstvu kultúry,“ poznamenáva Kramplová.

Priveľa anonymov z rovnakých lokalít

„Absolútne nedôveryhodným a spochybňujúcim atribútom tejto petície je už to, aký počet osôb podpísal túto petíciu anonymne. Ak si vezmeme náhodne ako vzorku pár obcí a miest, z ktorých niektoré podpisy pochádzajú (západné, stredné a východné Slovensko), tak nasledujúce výsledky.

  • Nová Dedinka (západné Slovensko) približne 70% anonymných podpisov,
  • Ružomberok (stredné Slovensko) rovnako približne 70% anonymných podpisov,
  • Humenné (východné Slovensko) tak isto približne 70% anonymných podpisov.

Mohli by sme takto pokračovať aj v ďalších mestách a bude to rovnaké, množstvo anonymných a neoveriteľných podpisov je absolútne závratné! Gro týchto anonymných podpisov pod touto "petíciou" pribudlo pritom v dňoch 18.01.2024 (údajných 63.736 podpisov) a 19.01.2024 (údajných 47.608 podpisov). Pre porovnanie, ich petícia proti zrušeniu Lipšicovej Špeciálnej prokuratúry má od decembra 2023 len približne 2.000 podpisov. Nie, nie je to nič zvlášne. Je to evidentné, že viac ako stotisíc podpisov za dva dni musí byť podvod,“analyzuje podpredsedníčka SNS.

Hlas ľudu: Do pittchee choďte vy, kultúrni analfabeti!
Choďte ta na čele s vašimi tiežumelcami, ktorí ministerstvo kultúry okydali špinou a hnojom. Lebo taká je vaša kultúra, takí ste vy a taký je váš obraz. Do pittchee choďte vy, čo na jednej strane obhajujete nedotknuteľnosť Čaputovej, ale na ... Čítať ďalej
21 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Týmto však nekončí

„Osobitne sa však pozrime na to, akým relevantným spôsobom je zabezpečený tento spôsob podpisovania internetovej petície proti kybernetickým útokom. Odpoveď je stručná - žiadnym! Organizácia tejto internetovej petície nijakým spôsobom nevylučuje možnosť manipulácie s výsledkami formou viacnásobného podpisovania a ak tu liberáli roky rozprávajú niečo o kybernetických útokoch, hybridných hrozbách, manipulácii výsledkov a ovplyvňovaní verejnej mienky, zrejme hovoria presne o tomto, čo aj teraz sami urobili,“ uvažuje poslankyňa s tým, že desiatky tisíc anonymných podpisov vyzbieraných v priebehu dvoch dní verí len hlupák. Podľa Kramplovej je to dôkaz kybernetickej manipulácie a hybridnej hrozby proti orgánu SR.

„Ide presne o to, z čoho liberálni šmejdi, mimovládky, médiá a západné ambasády pravidelne obviňujú Rusko a ďalšie štáty, ktoré sa odmietajú podriaďovať ich liberálnej politike,“dopĺňa Kramplová, podľa ktorej aj táto manipulácia v širšom kontexte zapadá do stratégie propagandy pred prezidentskými voľbami. V nej sa podľa poslankyne západ a liberáli zúfalo pokúšajú pretlačiť do prezidentského paláca kandidáta, ktorý je pre Slovensko hybridnou hrozbou.

Vznikla aj iná petícia

Bez kvetnaných rečí, zato s jasnou podporou vznikla petícia, ktorej podpisom podporíte ministerku kultúry Slovenskej republiky Mgr. PaedDr. Martinu Šimkovičovú a jej zotrvanie vo funkcii. Za dva dni od vzniku sa pod ňu podpísalo takmer sedemsto občanov a podporiť ju svojim podpisom môžete aj vy na tomto linku: https://www.peticie.com/som_za_podporu_ministerky_kultury_mgr_paeddr_martinu_imkoviovu_a_jej_zotrvanie_vo_funkcii

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik