Hlas ľudu: DÍRER, DÍRER, toto si pos*al
22 | 01 | 2024 I Mária Škultétyová

Tento človek V politike musí skončiť. Jeho úvodné komentáre a celé moderovanie sú dôkazom toho, že je to zákerný, zlý človek. Klame, vymyslí si hocičo, len aby škodil Ficovi a jeho vláde. Ako moderátor nestojí ani za fajku močky.

HNUS, čo si ten DÍRER dovoľuje

Kto sledoval poslednú reláciu, pozastavil sa nad tým, ako sa vyjadril o vláde Róberta Fica. Smer zastupoval Marián Kéry, kultivovaný, vzdelaný a už svojím zjavom milý človek. Nikoho  neuráža, je pokojný, ale kydať na Smer a špiniť ho výmyslami chorých mozgov, to  nedovolí. Tak aj teraz. V poslednej relácii pohotovo zareagoval na Dírerovu poznámku, že vo vláde sedia obvinení a obžalovaní ľudia. Slovo obžalovaní ešte pre istotu zopakoval, aby mu dal patričnú váhu.

„Pán redaktor, kto bol odsúdený?“ opakovane  sa ho opýtal Kéry. A ten  novinársky chudák, prichytený pri klamstve, habkal, snažil sa z toho vykecať, až si zaskočený tým, čo nečakal, poplietol slová. Napokon povedal, že vo vláde nesedí nikto odsúdený.  

Aj z tohto vystúpenia vidieť, že Dírer je nielen hnusný klamár, ale aj hlupák, ktorému Kéry musel vysvetliť rozdiel medzi obžalovaným a odsúdeným. Dírer má ďaleko od nezávislého  a objektívneho  novinára, mal by sa preto porúčať. Najlepšie by bolo, keby z obrazovky celkom zmizol.

Hosťami relácie boli okrem poslanca Kéryho aj europoslankyňa za Smer Katarína  Neveďalová, PS zastupovali europoslanec Hojsík a poslanec Štefunko. Že smerácki politici svojím vyjadrovaním vysoko predstihovali progresívcov, bolo každému jasné. Nuž, kto nemá v hlave, v apatieke nekúpi.

Hlas ľudu: Do pittchee choďte vy, kultúrni analfabeti!
Choďte ta na čele s vašimi tiežumelcami, ktorí ministerstvo kultúry okydali špinou a hnojom. Lebo taká je vaša kultúra, takí ste vy a taký je váš obraz. Do pittchee choďte vy, čo na jednej strane obhajujete nedotknuteľnosť Čaputovej, ale na ... Čítať ďalej
21 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

DÍRER, DÍRER, toto si pos*al

O moderátoch TA3 Ilievovi a Dírerovi sa už popísalo veľa. Obaja sa v priamom prenose relácie V politike priznali, že sú gejovia. Svoju sexuálnu orientáciu prejavovali aj svojimi komentármi. Hoci by mali byť ako novinári nezávislí a nestranní, opak je pravdou. Každému, kto videl ich relácie, musí byť jasné, do akého politického košiara patria. A keby len to! Oni nedokážu zakryť nenávisť k Smeru a vládnym stranám. Našťastie, Iljev už prestal moderovať, ale Dírer straší ďalej. Dokedy ešte?

Verím, že po kritických ohlasoch na poslednú reláciu sa kompetentní zobudia a Dírera pošlú dočerta.

A čo si o Dírerovi myslia diváci, dočítate sa v komentároch:

To ho nikto nezažaluje za ohováranie?

Dírer chcel klamať, ale pán Kéry mu klepol po jazyku.

Zlá zelina ako  Dírer nevyhynie. Dírer totálne nahrádzal PS, bol totiž aktívnejší ako samotní poslanci.

Ten bol tam evidentne ako diskutujúci.   Čo to je za moderátora? Kto to pozeral, musel sa mu obracať žalúdok.

Treba ho zažalovať za ohováranie a krivé obvinenie, čo by ako moderátor nemal robiť. Veď to vypustil na plné ústa vo vysielaní. Je to hnus, čo si dovoľuje tento moderátor, ktorého už aj meno nestojí zato vysloviť.

Dírer sa správa ako fírer.

Toto je novinár? Z TA3 je naj pán Bielik.

Ten redaktor je strana PS?

Tento Dírer je strašne protivný.

Ja nechápem, že s ním nikto nevie urobiť poriadok.

Dírer, Dírer, tebe už niet pomoci.

Tento moderátor je strašne protivný.

Dírer je stelesnené ZLO.

Moderátor útočil na Smer.

Strýko Fester zas útočil na opozíciu. Dírer je žlčou a nenávisťou ovládaný, takýto človek by nemal viesť politické diskusie.

Sklamal ma. A to som ho mala rada.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

My však musíme náš Hlas ľudu - Máriu Škultétyovú sklamať. Rasťo Iliev ani zďaleka na obrazovkách TA3 neskončil! Pripravuje sa nová relácia Televízie ta3 - Špeciál s Ilievom. Televízia ta3 pripravuje pre divákov nový formát s moderátorom Rasťom Ilievom a zaujímavými hosťami, upozorňuje televízia.

SMER ŽIADA OSPRAVEDLNENIE OD DÍRERA!
NENAPRAVITEĽNÝ MODERÁTOR DÍRER, ČAKÁME OSPRAVEDLNENIE ZA EVIDENTNÉ KLAMSTVÁ VOČI VLÁDE SR! Vyzývajú smeráci moderátora na sociálnej sieti. Hostia relácie V politike na TA3 za stranu SMER - SSD boli Marián Kéry a Katarína Roth Neveďalová. A Dírer... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik