Matovič sa predviedol v plnej paráde: BLBEČEK, ZEBRANKA, MÚDROS*ÁČI a iné šťavnaté pojmy
22 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič (bývalé OĽaNO), podľa seba najväčší bojovník proti mafii a korupcii, sa opäť predviedol v plnej paráde. Blbeček, zebranka a zjavená pravda skupinky bratislavských múdros*áčov nie je všetko, čo sa objavilo v jeho poslednom príspevku na sociálnej sieti. Matovič neskrýva žlč, ktorá v ňom kypí kvôli povaleniu jeho vlády a vlády Eduarda Hegera, spomína protesty a Richarda Sulíka (predseda SaS).

"Existuje relatívne malá, ale o to vplyvnejšia skupinka bratislavských múdrosráčov, ktorí si myslia, že ich názory sú priam zjavenou pravdou. Od volieb 2020 štvali ako zmyslov zbavení proti našej vláde, lebo ich PS nebolo jej sučasťou. Nevadilo im, že tým len liali vodu na mlyn Ficovi, Putinovi či naším dezolé. Svoj cieľ dosiahli, matovičovu aj hegerovu vládu povalili. Dnes vládne dôsledok ich nenávisti … a aj tak to nepochopili," to sú slová, ktoré adresuje Igor Matovič, predseda bývalého hnutia OĽaNO blbečkovi Hvoreckému, ako nazýva Michala Hvoreckého, spisovateľa a publicistu.

Matovič pripomína, že ide o člena tej skupinky ľudí, ktorá za masívnej podpory Čaputovej vytvárali z Pellegriniho demokrata. "...vraj, keď po voľbách príde isté k istému a Peťulo bude stáť pred rozhodnutím, tak určite nepôjde s mafiou, ale sa pridá k demokratom. Boli sme jediní, kto im hovoril, že blúznia a dlhoročný sluha mafie DNA nezaprie. Bohužiaľ, mali sme pravdu … a aj tak to nepochopili," píše Matovič.

"Popri tom tá istá skupinka do neba roky zbožňuje čokoľvek, čo sa len okolo lgbtxyz šuchne … a zároveň z hĺbky nenávidia vieru, kresťanov a čokoľvek, čo okolo kresťanstva šuchne. Že tým ženú mnohých veriacich do náručia rôznym samozvaným “konzervatívcom” a birmovaným komunistom, to si tiež uvedomiť nedokážu," dodáva ďalej expremiér a exminister financií.

Ministerka Šimkovičová sa ZABÁVA, Nvotovej je DO PLAČU! PREČO? (FOTO)
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová (SNS), čelí už niekoľko dní tlaku progresívcov, liberálnej kaviarničky a ďalších. Tlak neutícha a ministerka prednedávnom reagovala aj na otvorenú výzvu na odstúpenie z postu ministerky kultúry. Medzi podpismi... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Podľa Matoviča ide o zaslepených ľudí s vlastným pocitom božskosti a svoj pôžitkársky zvrátený svet chcú indoktrinovať všetkým, ktorí ešte nemyslia ich hlavou. "Sú útlocitní, ak sa náhodou niekto ozve voči praktikám ich obľúbenej menšiny, ale hneď v druhej vete či odstavci nevahajú uplatňovať princíp kolektívnej viny či nechutným spôsobom generalizovať a dávať tak všetkých kňazov do jedného mecha," myslí si Matovič.

A hneď aj poukazuje na výplod Michala Hvoreckého, ktorý bez zaváhania prezentuje, že 27% ľudí, ktorí chodia na omše, počúvajú “rovnaké sprisahanecké teórie a nenávistné homofóbne reči”.

"Blbeček," myslí si Igor Matovič a cituje prívrženka liberálnej kaviarničky Hvoreckého:

“Desaťtisíce na Telegrame verne čítajú Blahu a iných radikálnych vojnových propagandistov, pritakávajú každému čoraz nehoráznejšiemu klamstvu a drukujú útokom proti euroatlantickej civilizácii. A pripomínajme si aj to, že rovnaké sprisahanecké teórie a nenávistné homofóbne reči, aké vedie Martina Šimkovičová, u nás bežne znejú v nedeľu z kazateľníc a počúva ich 27 percent obyvateľov SR.”

"… Slovensko už mafiu porazilo, len zebranka takýchto a im podobným sa rozhodla viesť v najťažších časoch pre Slovensko svoje ideologické boje a dali tak mafii novú šancu. Teraz chodia po námestiach a stonú, že čo nám to tu vládne. Nuž, tvrdili ste, že naša vláda nebojovala voči korupcii a mafii … a tak ste štvali, tlieskali Sulíkovi … až ste mafiu priamo do vlády dostali. Gratulujem," dodáva Igor Matovič v závere príspevku na sociálnej sieti.

Nicholsonová: HEJ, VY KLAMÁRI Z VLÁDY!
Takýmto „ pekným“ a pre ňu typickým oslovením začína europoslankyňa svoj žlčovitý status. A pokračuje: „Klamať jednoduchých ľudí je ľahké. Máte všelijaké pokradnuté tituly a vysoké funkcie, viete búchať do stola, aj naň vyložiť milión peňazí,... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

VÁŽNA NEHODA Zasahujú VŠETKY záchranné zložky: Hlásia ZRANENÝCH!
Hasiči aktuálne zasahujú pri dopravnej nehode medzi Kapušanmi a prešovskou mestskou časťou Nižná Šebastová. Potvrdil to operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Ako povedal, ide o nehodu dvoch osobných... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik