SHMÚ: Na západnom Slovensku sa v pondelok očakáva silný vietor
21 | 01 | 2024 I Ivan Mihale/tasr

Na západnom Slovensku sa v pondelok (22. 1.) očakáva silný vietor. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal pre viacero okresov výstrahu prvého stupňa s platnosťou od 10.00 do 19.00 h.

Vietor môže miestami dosiahnuť v nárazoch rýchlosť 65 až 75 kilometrov za hodinu alebo priemernú rýchlosť 45 kilometrov za hodinu.
Výstrahu vydali pre okresy Bratislava, Malacky, Myjava, Nové Mesto nad Váhom, Levice, Nitra, Topoľčany, Zlaté Moravce, Hlohovec, Piešťany, Senica, Skalica a Trnava.

Pre Michalovce platí naďalej výstraha 2. stupňa pred povodňami. V Trebišove je vydaná prvostupňová hydrologická výstraha.

Speváčka Haščáková zažívala pred smrťou HROZNÉ časy
Barbara Haščáková zomrela nečakane koncom minulého roka. Po jej smrti na povrch vyplávali zarážajúce detaily z jej života v USA. Dňa 22. novembra zomrela na Floride slovenská speváčka Barbara Haščáková. Niekoľko dní po tragických udalostiach to... Čítať ďalej
21 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik