PROGRESÍVCI ÚTOČIA! A prezidentka mlčí...
22 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Slovenskí „pravdoláskari“ majú o etikete čudné predstavy, ako podotkol vo svojom statuse na sieti Telegram Ľuboš Blaha. Pretože nie je „dáma“ ako „dáma.“ Aspoň pre nich. Zuzana Čaputová, ktorú velebili a obraňovali, má totiž vyššiu hodnotu ako Martina Šimkovičová, ministerka kultúry...

Prezidentka zrejme o tejto situácii nič nevie, pretože o svojej reakcii na konanie fanatikov, podporujúcich neoliberalisticky vulgárne nezaujala žiadne oficiálne stanovisko. „Kde je prezidentka Čaputová? Prečo sa nezastane inej ženy?“ pýta sa Ľuboš Blaha. Jej chránenci vždy patrili medzi tých, o ktorých korektnosti sa nedalo a nedá hovoriť ani v náznakoch. Keď sa vyhrážali Čurillovci Diane Santusovej brutálnym násilím, nevystrčila nos a nepovedala ani mäkké F.

Tak ako vtedy, mlčí aj dnes. Ozve sa len vtedy, ak ju k tomu donúti Vis Maior. Teda tí, ktorí rozhodujú za ňu a ťahajú ju za motúziky. Inak mlčí a veľmi dôsledne si (ne)plní svoje štátnické povinnosti. Objaví sa len tam, kde nie je vítaná.  

Martina, robíš to dobre!

Ľuboš Blaha sa k tejto situácii postavil racionálne a s jemu typickým vtipom. „Včera som pani ministerke s úsmevom povedal, že to je ten najkrajší dôkaz, že to robíš dobre.“ Je to síce odvážne tvrdenie a takéto chovanie môže naštrbiť sebaistotu Martiny Šimkovičovej, no je to lepšie, ako keby jej konštruktívne politické kroky zostali verejnosťou nepovšimnuté. Najmä tou „odbornou“.

Motorom tohto popudzovania je podľa Blahu Korčok, burcujúci svoju liberálnu gardu k úbohostiam najhrubšieho kalibru. Robí to so svojimi kolegami na protestoch i v médiách. Stačí sa niektorého z „apolitických“ protestov zúčastniť a každý môže zistiť, kde je pes zakopaný. Ak na týchto podujatiach stretnete liberálne Korčokjugend, nečudujte sa...

Korčokovi, celoživotnej profesionálnej podržtaške a podržkufríkovi pohlavárov Slovenska zrejme takéto chovanie lahodí a nevie sa nabažiť priazne ohlúpnutých davov, kým ich nezneužije na to, na čo ich potrebuje. Na získanie hlasov v prezidentských voľbách, ktoré sa budú konať na jar tohto roku. Korčok začína byť schopný všetkého, hlavne preto, že strach z jeho súpera, akým je Peter Pellegrini ho núti podniknúť aj tie najpodlejšie kroky v prospech svojho úspechu.

Poslanec SMER - SSD: Trápny a nenávistný Dírer zneužíva TA3
OSPRAVEDLŇTE SA, PÁN DÍRER! Vyzýva na sociálnej sieti Telegram, poslanec SMER - SSD a podpredseda parlamentu SR, Ľuboš Blaha. Richard Dírer podľa neho zneužíva TA3 na to, aby si riešil svoje vlastné komplexy a šíril svoju progresivistickú... Čítať ďalej
03 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Štekajúce zlatíčko Dírer

Ľuboš Blaha nezabudol spomenúť ani na štekajúce zlatíčko, moderátora ta3, Riška Dírera.

Nerozlučné duo Dírer & Iljev nemá Blahu práve v láske... Našťastie. Najviac má však v zúbkoch Blahu afektovaný Dírer. Väčšinou ho však napadá iba pokiaľ nepríde k priamej verbálnej konfrontácii, inak by nenašiel v sebe kúsok chlapa. Napokon, hľadali by ste ho práve v ňom?

Tento hybrid spravodajstva si dovolí ohovárať politikov a robiť ramienka čisto v teoretickej rovine. K diskusii si Blahu nepozve, pretože na to nemá... odvahu. Kto by sa čudoval, však áno... O objektívnosti tak jeho, vzťahovačného a ješitného „chlapíka“, ako i o objektívnosti celej ta3 sa dá čím ďalej, tým viac iba polemizovať.

Richard Dírer, screenshot TA3 | Richard Dírer - moderátor spravodajstva, alebo aktivista?

„Gratulujem ta3, nabudúce zavolajte moderovať nedeľnú reláciu sedemročné deti, nech sa tam chichúňajú na Harry Potterovi a Voldemortovi“ neodpustil si na adresu tohto médiá sarkazmy Blaha. „Je nad nebo jasnejšie, že niektoré (ak už nie všetky) médiá sú spolitizované, jednostranné a nepriateľské,“ okomentoval súčasný stav spravodajstva a publicistiky poslanec za stranu Smer-SSD a podpredseda parlamentu Blaha.

Dírer je jedným z reprezentantov agresívneho obhajovania práv, keď spolu s Iljevom prskajú síru na každého, kto nepodporí ich „inkluzívne“ iniciatívy a ideológie. Keď už nemá žiadne pádne argumenty, prejaví svoju rusofóbiu.

„To toto sú akože tie objektívne médiá?“ nestačí sa čudovať Blaha. Citovanie Euractiv, ktoré zakladal Ivan Štefunko zo strany Progresívne Slovensko tiež nepatrí medzi prejavy apolitickosti, ktorá by mala byť pre spravodajcu povinnosťou.

Antislovenská bagáž

Blaha sa nebojí nazvať túto bagáž antislovenskou. Odvaha mu nikdy nechýbala. „Nenávidia Slovensko a špina na svoju vlasť. Vždy a všade. Už len z predstavy toho, že by sme si mali uchovať národnú suverenitu majú nočné mory. A keď my Slovensko hájime, tak z nás robí Dírer Che Guevarov. Ale ako vždy, ďakujem za reklamu, práve včera vyšeil druhý náklad, takže už je kniha Che znova v predaji, môžete sa vzdelávať, pán Dírer,“ ironizuje Ľuboš Blaha. Je mu totiž jasné že „zlá“ reklama je tá najlepšia reklama.

Na adresu vlastizradcov z PS, konajúcich všetko pre ZLO Slovenska iba pripomenul, že sa Europarlament nemá žiadne právo rýpať do Trestného zákona či rušenia špeciálnej prokuratúry na Slovensku. Tak sú nastavené zmluvy o EÚ. Eurohujerské strany ako sú práve progresívci definoval ako politoelement na kyslíku, kopajúci z posledných síl. O tom ale v korporátnych médiách Dírerko určite ani nemukne.

Na záver už len poďakoval Marošovi Kérymu a famóznej slovenskej političke Katke Roth Neveďalovej, pretože dnes na ta3 s prehľadom argumentačne vymazali slniečkarov, ktorým lezie ta3, možno aj doslova, do zadku.

Predseda NR SR: Prezidenkta mala priveľa možností zastať sa občanov. Vystúpila len kvôli Lipšicovi
V uplynulý štvrtok (18. januára 2024) vystúpila v parlamente aj prezidentka SR Zuzana Čaputová. O túto možnosť požiadala v súvislosti s predloženými zmenami v oblasti trestného práva. Vo svojom prejave Čaputová apelovala na zákonodarcov pri... Čítať ďalej
21 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik