Marián Kéry DEMASKOVAL moderátora aj opozíciu: KLAMÚ A KAŠLÚ NA SLOVENSKO! (VIDEO)
22 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

BRUSEL VERZUS BRATISLAVA! Nedeľná debata na TA3 bola vo veľkej miere o demaskovaní tak moderátora Richarda Dírera, ako aj opozície. Moderátor slušne povedané zavádzal (ak by sme si nebrali servítky, tak klamal) a svoje tvrdenie uviedol na pravú mieru až po našom opakovanom upozornení. Skonštatoval to na sociálnej sieti účastník debaty poslanec za stranu Smer a predseda Zahraničného výboru NR SR Marián Kéry.

„Predsedovi vlády Robertovi Ficovi sedia vo vlastnej vláde a v parlamente sedia obžalovaní a odsúdení ľudia, preto by sa nemal vyjadrovať,“ uviedol Dírer bez okolkov.

„Kto bol odsúdený prosím vás?,“ začal Marián Kéry. „Nezávislému“ novinárovi vzápätí pripomenul, že „obžalovaný neznamená nič.“ Pokiaľ teda žijeme v právnom štáte, ctíme si nielen medzinárodné právo, ale i Ústavu SR a ďalšie zákony, ktoré každému garantujú prezumpciu neviny.

„Snáď aj páni z Progresívneho Slovenska som ňou budú súhlasiť, že v právnom štáte platí prezumpcia neviny. Ale teda, keď ju už nerešpektujete pán Dírer, kto teda bol odsúdený?“ nedal sa poslanec odbiť. Na to už novinár zostal ticho.

Kéry upozornil Dírera aj na to, že nemiestne útočiť proti Ľubošovi Blahovi, podpredsedovi NR SR, rovnako nie je korektné. Poslanec Európskeho parlamentu za Progresívne Slovensko Martin Hojsík si vypočul, že ísť proti vlastnej krajine a špiniť do vlatsného hniezda sa, slušne povedané, nemá. Oboch prítomných poslancov PS upozornil aj na ich zavádzanie, týkajúce sa novely Trestného zákona.

OPOZÍCIA LEN OBŠTRUUJE A KAŠLE NA SLOVENSKO

Opozícia má v každej parlamentnej demokracii svoje miesto a úlohu. Ale len keď je konštruktívna. "Na Slovensku, žiaľ, platí čím väčšia opozičná obštrukcia, tým pre nich lepšie. Hlavne nech všetko ide ťažšie a pomalšie. Kašlú na záujmy Slovenska a jeho občanov...," skonštatoval Kéry v ďalšej diskusii.

"V TV JOJ v relácii Analýzy Na hrane som diskutoval s Branislavom Gröhlingom zo Sasky nielen k tejto téme, ale aj o postoji Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR k spoločnému vyhláseniu členských krajín Európskej únie a NATO k údajnému použitiu severokórejských rakiet pri ruskom útoku na Ukrajinu, ktorú zo 193 členských štátov podpísalo iba 48. Rovnako k téme návštevy Roberta Fica v Maďarsku."

Všetko dôležité v krátkom videu:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

ODPADNETE! PROGRESÍVCI verzus FICO a do toho ľudová tvorivosť (VIDEO)
Na základe klamlivej správy slovenskej 5. kolóny chce Európsky parlament a Európska komisia trestať Slovensko sankciami a la Rusko a vyhnať tak Slovákov do ulíc proti ich demokraticky zvolenej vláde! Toto skonštatoval už aj český europoslanec Ivan... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik