OBZVLÁŠŤ ZÁVAŽNÁ VRAŽDA Dôchodca zabil MLADÉHO muža
21 | 01 | 2024 I Ivan Mihale

V sobotu 20.1 večer došlo v obci Čeľadice (okres Nitra) k vražde. O život prišiel 33-ročný muž

“74-ročný páchateľ napadol 33-ročného muža, ktorý utrpel ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice. Z nemocnice však prišla smutná správa, že muž zraneniam podľahol,” informuje nitrianska krajská polícia.

Na miesto bol vyslaná nitrianska kriminálka. “Páchateľ bol v krátkej dobe zadržaný a bol umiestnený do policajnej cely. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy,” dodala polícia.

P. Pellegrini pripúšťa určité zmeny v návrhu novely Trestného zákona
Predseda parlamentu a líder Hlasu-SD Peter Pellegrini pripúšťa určité zmeny v návrhu novely Trestného zákona. Chce sa pozrieť na navrhované skrátenie premlčacích lehôt či na úpravu hranice výšky škôd. Zmeny, respektíve úpravu návrhu chce predstaviť... Čítať ďalej
21 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik