Nicholsonová: HEJ, VY KLAMÁRI Z VLÁDY!
22 | 01 | 2024 I Mária Škultétyová

Takýmto „ pekným“ a pre ňu  typickým oslovením začína europoslankyňa svoj žlčovitý status. A pokračuje: „Klamať jednoduchých ľudí je ľahké. Máte všelijaké pokradnuté tituly a vysoké funkcie, viete búchať do stola, aj naň vyložiť milión peňazí, nadávať ako pohonič, ukazovať svaly, vystavovať na obdiv svoje drahé autá a mladé milenky. Ľudia, ktorých nikto nenaučil myslieť, vám slepo veria. Takých máte voličov. Dovolia vám všetko, lebo rozumejú máločomu.“

Tu sa na chvíľu zastavme. Prerušme výplody chorej mysle našej europoslankyne a spýtajme sa jej, kto to má nakradnuté tituly. Tuším si pomýlila súčasnú vládu s tou, čo Slovensko do s*ačiek dostala. Tam sa to plagiátormi hemžilo ako na mravenisku. Počnúc premiérom Matovičom a končiac ministrom školstva, ktorý by mal byť ukážkou vzdelanosti. Lucke pripomeňme, že cigániť sa nepatrí. Možno ju to doma ani na skostnatelej základnej škole nenaučili. Lebo na vyššie vzdelanie tuším nedosiahla. Alebo áno? Nebolo maturitné vysvedčenie, ktoré ukazovala, falošné?

Ale Lucia v tej hlave predsa len niečo má. Aj bez maturity. Má obrovskú chuť vyniknúť. Nielen krásou a múdrosťou, ale snahou zviditeľniť sa a byť najlepšia. Nuž a ako sa to dá? S Jablkom jej to nevyšlo, tak to skúša ináč. Najlepšie je klamať a nadávať na Fica a celú jeho vládu. A to nielen cez statusy, ale priamo v EP. Lebo to sa nosí stále, tým nič nepokazí. A ešte ficovcov treba dobre pourážať a ponížiť, rovnako  aj voličov, čo ich volili. A ten milión na stole? Lucia zabudla, že to mala byť odmena za dolapenie vraha novinára a jeho priateľky. Lebo aj ona bola z tých, čo vraždu pripisovali premiérovi Ficovi. To on mal podľa nich „ paprče“ zašpinené krvou.

Hlas ľudu: Do pittchee choďte vy, kultúrni analfabeti!
Choďte ta na čele s vašimi tiežumelcami, ktorí ministerstvo kultúry okydali špinou a hnojom. Lebo taká je vaša kultúra, takí ste vy a taký je váš obraz. Do pittchee choďte vy, čo na jednej strane obhajujete nedotknuteľnosť Čaputovej, ale na ... Čítať ďalej
21 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Keď polícia zistila, kto bol  vrahom, kto sa Ficovi ospravedlnil? Nikto. Naďalej tancovali a dodnes tancujú na hrobe mladých ľudí, len aby ho zničili

Je zaujímavé, že po tejto vražde zo Slovenska zmizol nejaký novinár Nicholson. A ešte zaujímavejšie je vyjadrenie Igora Matoviča, že vražda sa stala dôležitým medzníkom. K milenkám sa vyjadrovať nebudem.  Čo ma je do súkromia politikov. Veď aj Luckina „a naša najlepšia a najkrajšia“ prezidentka má už neviem koľkého konkubína. Ani drahé autá ma netrápia. Mňa skôr zaujíma Sulíkov austrálsky ranč či Kollárove a Matovičove majetky. To z poctivých peňazí  nebolo. Našťastie, ako sa hovorí, všetci ta pôjdeme. Rovnako boháč ako chudák. Ani vily, ani autá ich od smrti nezachránia.

Ale vráťme opäť slovo Lucii. Lebo nikto nedokáže tlmočiť tak od srdca to, čo jej nedá spávať

„Preto ste vy, A. Danko, opäť v ústavnej funkcii a každý deň si vymýšľate novú pravdu o vašom styku so stĺpom tak ako ste si predtým vymýšľali o styku so Zsuzsovou.

Preto ste sa vy, M. Šimkovičová, nekultúrna a nenávistná žena mohli stať ministerkou kultúry.

Preto vy, M. Beňová, sedíte v EP už 20 rokov, vykrikujete o hájení slovenských záujmov a pritom ste sa najďalej dostali po legislatívu o morskej treske.

A preto si vy, R. Fico, môžete klamstvom obtierať ústa o prezidentku krajiny. V parlamente odbornými argumentmi odhalila všetky pasce zmien v trestnej legislatíve, ktoré vám napísali vaši skorumpovaní gašpari.

Vašim voličom nič nevadí.

Žijú si svoje frustrácie v satelitoch praďalekých miest, v učupených dedinách, v skostnatelých školách a v rigidných kostoloch. Sú kedykoľvek pripravení začať kolektívne nenávidieť.

Hádžete im spoločných nepriateľov ako kukuricu rybám - raz Čaputovú, inokedy teplých, slniečkárov, migrantov, Sorosov, EÚ.

Mali ste kultivovať jeden spoločný národ. Vy si na nenávisti budujete vlastné sekty. Tie sú zárukou, že ľudia ako vy – klamári a hlupáci, môžu vládnuť.“

Tu končí status poslankyne, ktorá by v Europarlamente mala chrániť Slovensko a jeho záujmy. Ale opak je pravdou.

Z každej jej myšlienky srší nenávisť a poníženie, a ona hovorí o nekultúrnej a nenávistnej Šimkovičovej. Neviem prečo, ale možno z lásky k Lipšicovi zabudla spomenúť aj jeho flirtovanie so Žužovou. Možno z lásky k nemu nespomenula nie styk so stĺpom, ale zabitie chodca na priechode. Lebo to je tak, že sú naši ľudia a potom tí druhí. Preto meriame dvojakým metrom. Ani k voličom terajších strán sa vyjadrovať nebudem. Každý si o tom myslíme svoje.

Poviem iba toľko, že tí, čo volili Luciu a jej podobných, urobili chybu. Verím, že mnohí z nich sa spamätajú a vlastizradcom a bruselským žalobabám v najbližších  nedajú svoj hlas.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Pellegrini vykročil rázne, Korčok odštartoval kampaň pubertálnym videom (VIDEO)
Peter Pellegrini konečne ohlásil kandidatúru za prezidenta. Veľkolepo, v Štátnej opere v Banskej Bystrici. Má jasno v hlave a verí si. V „štátnickom“ prejave nás „poučil“, čo znamená byť dobrým prezidentom a že takým on chce byť pre blaho celého... Čítať ďalej
22 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik