PETER PELLEGRINI by bol najlepším prezidentom, tvrdí bez pochýb MATÚŠ ŠUTAJ EŠTOK
20 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Minister vnútra neskrýva svoje nadšenie nad kandidatúrou Petra Pellegriniho na post prezidenta. Je presvedčený, že je jedinou a najlepšou osobou, zasluhujúcou si reprezentovanie našej krajiny ako hlavy štátu.

„Teší ma, že ohlásil svoju kandidatúru a v duchu sociálno-demokratických hodnôt bude jasnou voľbou,“ vyjadril sa rázny a vždy priamy minister vnútra. Svoj výber považuje za riešenie, ktoré bude dobré pre všetkých, nie iba pre neho.

„Posledné prieskumy ukázali, že aj Slováci majú rovnaký názor a za hlavu štátu by si vybrali Petra Pellegriniho,“ informuje Matúš Šutaj Eštok. „Dlhé roky pracuje pre ľudí, je to politik na najvyššej svetovej úrovni. Navyše, vyznáva kultúrne a národné hodnoty, s ktorými sa stotožňuje väčšina Slovákov,“ píše minister vnútra.

„Držím Petrovi Pellegrinimu palce a dúfam, že tieto voľby dopadnú pre Slovensko čo najlepšie – víťazstvom Petra Pellegriniho,“ dodal.

P. Pellegrini oficiálne potvrdil prezidentskú kandidatúru. Aké sú jeho šance?
Ak zvíťazí, na šéfa parlamentu navrhne D. Sakovú alebo R. Rašiho. Prvé kolo volieb prezidenta bude v sobotu 23. marca. Šéf strany Hlas-SD a predseda Národnej rady (NR) SR Peter Pellegrini v piatok (19. 1.) oficiálne potvrdil, že sa v... Čítať ďalej
20 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik