Premiér Fico: RIADENIE PANDÉMIE IDEME PREŠETRIŤ S PLNOU VÁŽNOSŤOU
20 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Štatistiky úmrtí na srdcovo-cievne príhody na Slovensku kvôli očkovaniu sú najvyššími v Európskej únii. Nič také pre progresívcov nie je relevantné. Pre týchto kvázi politických diletantov je relevantná heslovitosť v štýle „Očkovanie je sloboda," ktorého sa tak ochotne chytili uvedomelí priaznivci vakcinácie.

„Kým Progresívne Slovensko požadovalo povinné očkovanie a dokonca obmedzenie, či spoplatnenie zákonnej zdravotnej starostlivosti pre neočkovaných ľudí, my žiadame pravdu a nápravu!,“ vyjadril sa vo svojom statuse Robert Fico.

Premiér hovoril i o neskutočných počtoch vakcín, ktoré prešli dobou expirácie. Strana Smer má jasné dôkazy o prepojení Igora Matoviča, ktorý zarábal na nákupe zdravotníckej techniky a testov. Prijímanie „pregnantných opatrení“, ktoré mali mať pozitívne výsledky iba zvýšili morbiditu pacientov čím sme boli ako krajina v tomto zmysle na nepriaznivej špičke Európy.

Kým sa progresívci a liberálne zmýšľajúci slniečkari smiali na postupoch v Rusku, kde sa pristupovalo k pacientom jednotlivo, tamojšie výsledky boli na rozdiel od našich prinajlepšom potešujúce. Výsmech rusofóbov bol v tomto prípade nemiestny. Pre slovenských politikov bol dôležitý materiálny profit a nedbalý prístup k pacientom bol druhoradý.

Robert Fico sa vyslovil otvorene aj o podozrení voči predsedníčke Eurokomisie. „Viete, že som bol veľmi otvorený a povedal som to aj pani predsedníčke Eurokomisie, že podozrenia, ktoré sú spojené s ňou a s najväčším nákupom vakcín v histórii, kedy si doslova a do písmena vymieňala tajné sms-ky s riaditeľom Pfeizeru a kedy poslancom Európskeho parlamentu na posmech bola vydaná správa, ktorá bola celá začiernená a nebolo z nej rozumieť nič, nedozvieme sa nikdy pravdu...“ ozrejmil prístup Európskej únie a jej pohlavárov premiér. „Kto vlastne organizoval celý tento cirkus okolo covidu?“ pýta sa Robert Fico.

Vláda Slovenskej republiky sa preto rozhodla, že do programového vyhlásenia vlády, že sa vysporiada s touto témou, pretože slovenská verejnosť potrebuje jasnú odpoveď. Odpoveď i ohľadne očkovania. Čo je očkovanie a aký má význam. Pretože do ľudí u nás boli vakcíny napúšťane ako do laboratórnych myší. Nikto neozrejmil ani kto, koľko, čoho a ako kupoval. O vakcínach nevedia u nás ľudia skoro nič, iba tvrdohlavo prejavujú svoj „osvietenecký“ názor tým, že sa idú reprezentatívne očkovať. Práve títo ľudia netušia, koľko miliárd eur vyletelo von oknom. Dôležitá je „sociálna prestíž,“ bipolarizujúca spoločnosť.

Vakcína – nevakcína... záleží na tom? Poďme s pravdou von
Spoločnosť Pfizer zaplatila vykonanie štúdie, ktorá mala overiť účinnosť jej vakcín. A vraj sa ukázalo, že staršia verzia vakcíny Pfizer očkovaných proti covidu príliš nechránila. Podľa štúdie na tom ľudia očkovaní touto vakcínou boli podobne ako... Čítať ďalej
11 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Koalícia však už vytvorila protiopatrenia.

„Zriadili sme post splnomocnenca pre prešetrenie manažmentu počas pandémie Covid-19. Veríme, že MUDr. Peter Kotlár má všetky odborné predpoklady pre úspešné zvládnutie tejto ťažkej úlohy,“ ubezpečil verejnosť i posmeškárov z opozície Robert Fico.

A čo slniečkari a poslanci za liberálov v parlamentných laviciach? Smejú sa. Pretože vedia všetko najlepšie.

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik