Minister Taraba radí: Neverte prieskumom!
21 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Je to tu zase. Predvolebná kampaň. Tentokrát pred prezidentskými voľbami a plynule po nej príde kampaň pred voľbami do Európskeho parlamentu. Podpredseda vlády a minister životného prostredia Tomáš Taraba (SNS/Život-NS) preto v statuse na Facebooku radí, že by sme sa mali pripraviť na príval rôznych dát. Tie sú mnohokrát dobre zaplatené v prospech niektorého z kandidátov. Na Facebooku v statuse preto Taraba dáva tip – riadiť sa vlastným zdravým rozumom.

„Tie isté prieskumné agentúry, ktoré manipulovali verejnú mienku pred voľbami a fatálne sa mýlili, budú opäť aj pred prezidetnskými voľbami manipulovať verejnú mienku a opäť sa budú fatálne mýliť,“ myslí si Taraba.

KONČÍ známa strojárska firma! Priemyselný gigant z Trenčína prepúšťa stovky zamestnantcov!
Trenčianska firma, založená na konci tridsiatych rokov minulého storočia hlási koniec. V posledných dňoch začali masovo opúšťať jej priestory všetci pracovníci a včera z nej s výpoveďou odišlo necelých tristo zamestnancov. Mnohí z nich v nej... Čítať ďalej
20 | 01 | 2024 | Dušan Janek

„Super biznis - zarábate práve na tom, že sa mýlite a produkujete čísla, ktoré majú verejnú mienku nie merať, ale ovplyvňovať. Keby médiá chceli kredibilné údaje, nikdy by viac nespolupracovali s agentúrami, ktoré nedokázali žiadne voľby správne namerať. Takže sa pripravme na chrlenie rôznych dát a zostaňme verní vlastnému rozumu a presvedčeniu,“ radí na záver minister.

O post prezidenta SR sa zatiaľ oficiálne chce uchádzať Peter Pellegrini. Svoj úmysel kandidovať na tento post už avizovali aj Marta Čurajová, Andrej Danko, Štefan Harabin, Beáta Janočková, Marián Kotleba, Ján Kubiš a Ivan Korčok. 

P. Pellegrini bude kandidovať na prezidenta
Predseda Národnej rady SR a Hlasu-SD Peter Pellegrini bude kandidovať na prezidenta SR. Svoju kandidatúru oficiálne oznámil počas piatkového príhovoru v priestoroch Štátnej opery Banská Bystrica. Avizoval, že v prípade úspechu vo voľbách sa vzdá... Čítať ďalej
19 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik