Hlas ľudu: Dilino Galko
20 | 01 | 2024 I Mária Škultétyová

Pýtam sa, čo je horšie. Nazvať niekoho americkou ku*vou alebo dilinom? To prvé skandovali ľudia pred rokom na proteste Smeru a druhé zaznelo nedávno v parlamente. A keď už sme pri protestoch, na tých súčasných zas počuť: Fico do basy! Korčok na Hrad! Ale dôvod, prečo by mal Fico v base hniť, nepoznáme. A prečo Korčok na Hrad? No lebo opozícia mu robí prezidentskú kampaň.

Obe nadávky sú urážkou ľudskej dôstojnosti a do slovníka slušných ľudí nepatria. Rovnako tak sa treba  postaviť aj k tým, čo posielajú Fica za mreže.

Nič nové pod slnkom. Takto vyzerá súčasná politická kultúra v parlamente a na námestiach. Nenávisť, kam sa pozrieš. A čo je ešte smutnejšie, plagáty držia v rukách už aj deti. Lebo čo sa zamladi naučíš, v starobe nájdeš. Však, študent Janiga?

Ale o Galkovi som chcela. Minulé obdobie v parlamente „chýbal“. Tentoraz sa známy politický turista na hradný vrch vyviezol sa na Igorovom chrbte. A dáva to na hulváta rovnako ako jeho guru.  Možno to robí z vďaky, alebo sa taký narodil. A tak po vyhrážkach Erikovi Kaliňákovi , že si má pri ňom zaradiť spiatočku, lebo bude potrebovať stomatológa, „vďaka“ nemu v parlamente máme už aj cigánsku nadávku dilino. Len či si pritom Galko nepomýlil adresáta? Podľa toho, ako sa v parlamente správa, tým dilinom je on aj so svojím učiteľom. Ako vidno, dilinovci si z osád  okrem hlasov priniesli aj čosi iné.

Ja byť predsedom parlamentu, nedám sa urážať a vyženiem dilina Galka preč. Možno by stačilo použiť Blahov recept: Metelesku blesku a Galko by fofroval ako Pročko.

Hlas ľudu: Šimečkovský klan škodí Slovensku!
O tatovi Šimečkovi a jeho vyjadrení na adreasu voličov Smeru, ktorých nazval lúza, sa nelichotivo vyjadril aj liberál Juraj Hipš. Aj on patrí k ľuďom, ktorí nemajú radi toto slovo. Hovorí, že mnohým sa pri ňom uľaví, ale spoločnosti to nepomáha.... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik