Glück: Čurillovci a Lipšic sa chystali ovládnuť aj Generálnu prokuratúru (VIDEO)
23 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Čo plánovali „Hamranovi chlapci“ v prípade, že by vládu zostavovalo Progresívne Slovensko? Po NAKA a ÚŠP bol Daniel Lipšic s ich pomocou pripravený ovládnuť aj Generálnu prokuratúru. Glück vo videu na Facebooku hovorí o jasnom cieli – je ním kontrola nad OČTK.

„Operatívec NAKA bez právnického vzdelania spísal realizačný návrh na generálneho prokurátora a jeho námestníka Kanderu. Za čo ich chcela táto najnižšia organizačná zložka obviniť? Za korupciu? Za zabitie pod vplyvom alkoholu? Alebo za zneužitie právomoci, či nebodaj za podvod pri bezpečnostnej previerke? Nie. Za iný právny názor,“objasňuje Glück vo videu. Lebo generálny prokurátor neumožnil zrealizovať vyhrážky voči Diane Santusovej.

MATÚŠ ŠUTAJ EŠTOK: PREZIDENTKA je vždy tam, kde ju najmenej treba... (VIDEO)
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok prízvukoval počas diskusie v relácii Na hrane, ktorú, bohužiaľ, uvádza majsterka sveta v skoku do reči Jana Krescanko Dibáková úlohu prezidentky Zuzany Čaputovej. Tou je nebyť tam, kde ju treba a byť tam a vtedy,... Čítať ďalej
20 | 01 | 2024 | Dušan Janek

„Chápete tú absurdnosť? Tak obvinení čurillovci boli pripravení, v prípade víťazstva PS-ka a ministrovania pána Spišiaka, normálne „na hulváta“ odstaviť nepohodlného Žilinku tak, ako to spravili počas vlády Matoviča pri všetkých silových zložkách, ktoré im nešli po ruke,“ poznamenáva Glück. Najhoršie na celom vidí fakt, že ak by sa generálny prokurátor vo väzbe nezlomil, „realizák“ by čurillovci napísali aj na druhého námestníka Generálnej prokuratúry.

„Napríklad za jeho rozhodnutie aplikovať ustanovenie paragrafu 363 Robertovi Kaliňákovi, ktorým zrušil jeho obvinenie, pretože celé jeho stíhanie bolo nezákonné, za čo sa mu mimochodom medzičasom muselo ospravedlniť aj samotné ministerstvo spravodlivosti,“ pripomína Glück.

V tom momente by Daniel Lipšic ovládol aj Generálnu prokuratúru – ako špeciálny prokurátor je zo zákona tretím námestníkom generálneho prokurátora.

Boris Kollár je v Turecku! Kým si iní trhajú vlasy, on robí TOTO (VIDEO+GALÉRIA)
Multiotecka sa aktuálna mela v parlamente už netýka. Môže tak trampoty svojho nástupcu Petra Pellegriniho s poslaneckým zborom sledovať z pohodlia luxusných destinácií. V súčasnosti sa pochválil pobytom v Istanbule. Tu si dni užíva s jednou z... Čítať ďalej
19 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

„Slučka utiahnutá, puč dokonaný. A moc nad trestným konaním absolútne v rukách Lipšica. Nič by už teda Lipšicovi nebránilo zoťať všetky hlavy jeho politických nepriateľov, nad ktorými v demokratických voľbách vždy prehral,“ pripomína Glück. Ten sa pýta, ako sa máme pozerať na uznesenie Európskeho parlamentu, ktoré si „vylobovali“ opoziční europoslanci.

„Doslova v ňom vyzývajú EK, aby Slovensku pozastavila miliardy eur z eurofondov. Oni sú normálne schopní hrubo poškodiť záujmy Slovenska a dopustiť sa vlastizrady len kvôli Lipšicovi a jeho kriminálnej bande,“konštatuje na záver videa Glück s tým, že vláda sa rozhodne nenechá vydierať a novelizácie trestných kódexov, či návrh na zrušenie ÚŠP rozhodne nestiahne.

„Sme suverénna krajina so silnou vládou, ktorá jasne aj pred voľbami, aj v Programovom vyhlásení vlády deklarovala, čo ide urobiť a ani Brusel, ani zahraničím financované mimovládky, či nemenované ambasády nebudú zasahovať do vnútorných záležitostí Slovenska.

Desivé momenty v Jasnej: Petra Vlhová utrpela vážny pád
Slovenská lyžiarka Petra Vlhová nedokončila 1. kolo sobotňajšieho obrovského slalomu Svetového pohára. Na domácom svahu v stredisku Jasná spadla ešte v prvom úseku trate. Po páde zostala ležať na trati a preteky museli byť prerušené. Vlhová je... Čítať ďalej
20 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

www.facebook.com/GluckRichard/videos/613926340860949

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik