ŠOKUJÚCI PRÍPAD z Čiech. Odrezal si uši, aj p.nis a pobehoval vonku
19 | 01 | 2024 I Eka Balašková

Neberte drogy, je to svinstvo! Presvedčili sa o tom aj záchranári z Ústeckého kraja v Česku. O otrasnom prípade informovala na svojej Facebookovej stránke Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje, príspevková organizácia. Muž, ku ktorému bola záchranná služba privolaná, si okrem ušníc amputoval prirodzenie. Po krvnej skúške sa zistilo, že bol pod vplyvom omamných látok.

„Existuje snáď tisíc dôvodov, prečo neužívať drogy. My do tohto batoha pridávame ďalší. Naši záchranári majú za sebou čerstvú skúsenosť s netradičným poranením pacienta pravdepodobne v dôsledku amfetamínovej toxickej psychózy,“ informovali záchranári. Informácia nebola samoúčelná – chceli ňou varovať pred užívaním omamných látok, predovšetkým pervitínu.

Ďalšia absurdita z EÚ! Chystajú zákaz športového rybolovu v Európskej únii? (VIDEO)
Juhomoravské mesto Břeclav minulú sobotu hostilo tradičnú akciu s názvom Carp Show Moravia. Okrem predstavenia rybárskych firiem tu ale došlo i na veľmi vážne témy. Jednou z nich sa stalo prehlásenie, že ekológovia lobujú v Európskom parlamente za... Čítať ďalej
19 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Na miesto vyštartovala sanitka, ktorá odhalila vážnejšie zranenia.

„Tá zisťuje amputáciu ušníc obojstranne a amputáciu penisu nad mieškom. Bez väčšieho krvácania,“ uvádza sa vo zverejnenej častí správy.

Facebook / Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje, příspěvková organizace

Nespolupracujúcemu pacientovi urobili rýchle toxikologické vyšetrenie, ktoré ukázalo, že bol pod vplyvom amfetamínov a THC. Spolupracovať začal až po podaní upokojujúcich liekov.

„Nevie, prečo si to urobil. Priznáva, že uši aj penis si amputoval sám. Na tvár aj spadol,“dodala záchranka.

ČESKOM OTRIASA ŠKANDÁL: Psychiater znásilňoval svoje klientky! 
V Čechách sa začal súdny proces so 75 ročným psychiatrom Jánom Cimickým, ktorý čelí obvineniu zo štyroch znásilnení a 35 prípadov vydierania, ktorých sa mal podľa portálu Blesk dopustiť v rokoch 1980 až 2016. K prvému súdnemu pojednávaniu nedošlo... Čítať ďalej
18 | 01 | 2024 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik