Pallas Aténa Remišová je hotová z bľabotania prezidentky
19 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Veronika Remišová padla na zadok z prázdnych fráz dosluhujúcej prezidentky Zuzany Čaputovej. Jej prejav zarezal jej vkusu, keďže si na melodramatické nič potrpí. Je fakt, že jej môže závidieť teatrálny prejav, ktorý má aspoň akú-takú úroveň a neobsahuje hapkanie, tak príznačné pre bývalú ministerku všetkého, ale aspoň bola schopná pochopiť jedno veľké rétorické nič s intonáciou nádchy.

„Oceňujem vystúpenie pani prezidentky k novele trestného k novele trestného zákona, pretože toto je okamih, kde nik, komu záleží na právnom štáte a na Slovensku nemôže ostať ticho,“ melodramatizuje vo svojom statuse Veronika, vzhľadom na to, že ticho by malo z úst prezidentky väčšiu hodnotu, ako pripravený prejav na mastnom papieri, na aký sme už u pani Čaputovej pomaly zvyknutí.

„Prejav prezidentky Slovenskej republiky bol vecný, no o to viac je dôležitejšie, že aj ona z pozície svojej funkcie demaskovala klamstvá súčasnej vládnej koalície. Drvivá väčšina „odbornej verejnosti“ je proti novele trestného zákona, ktorá nenapraviteľne ohrozí bezpečnosť občanov Slovenskej republiky.“ Či je Remišová schopná rozoznať čo je odborné a že verejnosť nemá ani poňatia o čo v novele trestného zákon ide, môžeme s úspechom pochybovať. Pretože skutoční odborníci sa k novele vyjadrili pozitívne a promptnosť, s akou k zmenám v legislatíve koalícia pristupuje je bábkoherečke evidentne cudzí.

„Vládna koalícia (spojenie podobné slovám mokrá voda) kvôli pár trestne stíhaným ľuďom z okolia vládnej koalície (ďalší Remišovej pozoruhodný rétorický obrat a stereotyp) ide proti všetkým, najmä však ide proti vlastným občanom,“ tvrdí za celé Slovensko parlamentná Pallas Aténa.

„Na tieto zmeny doplatia v prvom rade občania Slovenskej republiky. Tak ako upozorňujeme (okrem iných „relevantných“ skutočností ako sú otváracie hodiny v parlamentnom bufete) v opozícii už niekoľko týždňov, za lúpeže, krádeže, vlámania už nebude odradzujúci trest, ktorý by bol prevenciou proti trestnej činnosti, ale páchatelia budú môcť vyviaznuť len s minimálnym trestom, či domácim väzením,"" dodáva.

Pani prezidentka podľa Veroniky Remišovej ocenila tlak opozície, pretože bez tohto tlaku a diskusie v parlamente by tento zvrátený zákon bol už dávno schválený. Preto by som chcela odkázať všetkým občanom, že tlak na tých, ktorí chcú demolovať spravodlivosť má zmysel.“

Verča prská: FICO CHCE DAŤ PO PRSTOCH OPOZÍCII! A TO SA NEMÁ...
„Vyhráža sa našej „koalícii“," utrpela racionálna terminológia už v prvých slovách, ktoré vypustila zo svojich podarených úst rozhadzovačka miliónov zo štátneho rozpočtu. „To by sa mu náramne hodilo!“ prská Remišová vo svojom novom statuse ako... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Remišová nepochopila princíp zákona, ktorý je práveže exemplárnym príkladom použitia trestu pre tých, ktorí poškodia majetok v záujme obohatenia sa. Takýmto spôsobom môžu prísť práve o to materiálno, o ktoré im ide pri spáchaní trestných činov. Ale ako by sme mohli čakať od pani Remišovej, že by pochopila čokoľvek. Jej osobe to nie je veľmi charakteristické. „Intelekt,“ akým disponuje, spomínať vôbec netreba.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik